Deilige glutenfrie og veganske frokost muffins for små og store 2


glutenfrie sunne frokost muffins


 

For English recipie please skroll all the way down on this site.

 


 

Disse herlige frokost muffinsene er inspirert og hentet fra inspirerende SheLikesFood.com. Jeg bestemte meg for å lage disse med blant annet deilig blåbær og chiafrø. De smaker virkelig godt, er enkle å lage og gir masse energi. De er glutenfrie, sukkerfrie og veganske.

Blåbær er også skjent for å ha angst og stress dempende egenskaper. I tillegg er det heller ikke bra med sukker for de med angst, derfor er disse fri for unaturlig sukker. Dette har jeg merket veldig på min egen kropp. Disse inneholder kokossukker som er en naturlig kilde.

Jeg lagde de i sammen med de to små, og de storkosa seg. Minste jenta på 1 år elsker de så de kan også anbefales til barn.

Da er det bare å kose seg maks med disse på morgenen. Håper du også elsker de like mye som vi gjør . Nam, nam og lykke til 😉

 


 

>> Du bør også sjekke ut disse deilige, glutenfrie pannekakene til frokost. Smaker himmelsk og er bra for magen.

 


 

Her er største jenta på 4 år i full gang med å hjelpe ho mor. Det er gøy å bake! Da spiller vi litt musikk, danser litt og har det gøy på kjøkkenet 🙂 Og det fine forkle hennes må på.

 

glutenfrie sunne frokost muffins

 

 


 

 

glutenfrie sunne frokost muffins

 


 

INGREDIENSER:

  • 9,6 dl glutenfrie havregryn
  • 1,5 ts malt kanel
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2 ts salt (gjerne hav-salt)
  • 6 dl usøtet mandelmelk
  • 0,6 dl kokos sukker
  • 2 ts vanilje ekstrakt
  • 0,8 dl lønne sirup (den som er helt ren, fåes i helsekost butikker blant annet)
  • 2,4 dl blåbær (frosne eller ferske)
  • 1,2 dl hakkede mandler
  • en neve chiafrø

 


glutenfrie sunne frokost muffins, gratis ebok om hjelp til angst


 

 

SLIK GJØR DU:

  1. Sett ovnen på 190 C. Miks alle ingrediensen godt sammen i en bolle.
  2. Spray eventuelt muffins formene med bake spray. Jeg brukte muffins former i gummi så de trengtes ikke å smøres. De var lette å vippe ut for det.
  3. Bruk en stor iskrem skje eller en 1/4 måle skje og fyll den med havregryn blandingen. Den kan være litt rennende så det er viktig å blande godt mellom hver gang du fyller en ny muffins form
  4. Stekes i ca 20 minutter eller til du ser de er ferdige.

 

 


 

glutenfrie sunne frokost muffins

 

 


 

 

 

 

 


>> Prøv også disse deilige vaflene som lørdags frokost, de er sukker og glutenfrie.


 

 

 

 

 


 

 


 

English recipie:

 

INGREDIENTS:

  • 4 cups glutenfree oats
  • 1 1/2 teaspoon ground cinnamon
  • 1 teaspoon bakingpowder
  • 1/2 teaspoon salt
  • 2 1/3 cup unsweetened almond milk
  • 1/4 cup coconut sugar
  • 2 teaspoons vanilla extract
  • 1/3 cup pure maple syrup
  • 1 cup blueberries, frozen og fresh
  • 1/2 cup sliced almonds

 


 

recipie healthy breakfast muffins

 


 

INSTRUCTIONS:

  1. Pre-heat owen to 190 C. Add all the ingridiens in a bowl and miks well.
  2. Spray the muffin forms with cooking spray, or not if you use silicon muffin forms.
  3. Use a large ice cream scoop or a 1/4 measuring cup. Be sure to miks regulary because the mixture can be a bit watery.
  4. Bake them in 20 minutes or until you see they are done.

 

 


 

 

recipie healthy breakfast muffins

 

Enjoy my friend 🙂

I would love to hear from you. What is your favorite recipie? Please share in the comments under. 

 

Lots of love, Nina <3

 


 

Jeg vil gjerne høre fra deg og bli bedre kjent, hva er din favoritt oppskrift? Kommenter gjerne under.

 

Hjerteklem,

Nina <3

 

 

 


Om nina

Helping you from anxiety to joy from my own experience. Empath and higly sensitive. Yoga, meditation, pure food recipies & self love. Gluten free, sugar free, paleo & vegan recipies. Namaste. Wish you joy, love and light, Nina <3




Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 tanker om “Deilige glutenfrie og veganske frokost muffins for små og store