Vegansk thai-inspirert superbønnegryte, super god! 2


 

 

>> >> For english recipie please scroll all the way down.

 


 

Få masse energi og glede av denne veganske middags oppskriften!

 

Jeg laget denne retten sammen med minste jenta på 1 år denne gangen, da mine to andre var bortreist. Full fart i svingene for å si det sånn. Men vi koser oss.

 

Jeg eksperimentert litt selv og kom fram til denne retten. Den smaker himmelsk. Min kjære syns den også var super god, som han da det. Og største jenta på 4 år likte den også kjempe godt.

 

Personlig så elsker jeg retter som det er mye smak i, og det får du garantert i denne. Den er thai inspirert og er derfor litt sterk. Men min kjære syns den var akkurat passe. Bønner er også super sunt for kroppen. Det inneholder masse proteiner. I tillegg er det fullpakket med mineralet magnesium. Dette mineralet er også veldig bra for å stresse ned kroppen og for å få mindre angst.

 


 

 

 

Et lite tilbakeblikk fra da vi fikk minste jenta vår, som nå er 1 år. Her har hun akkurat kommet ut i en ny verden i badekaret, fra mammas trygge og varme mage, Og med en svett og stolt pappa som koser med lille nurket for første gang på utsiden av magen 🙂

 


 

 


>> >> Ta også en titt på sunne blåbær muffins som frokost, for masse energi på morgenen. Super gode! << <<


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Minste jenta på 1 år klarte ikke helt å holde «fingra av fatet». Dette var noe spennende saker! 😉

 


 

 

Oppskrift:

 

5 dl Røde Bønner (eller andre type bønner om du ønsker, kjøp helst ferske som ikke er på boks)

1 Rød Paprika

1 Gul Paprika

1 Squash

2 Store Champinjong

3 Gullrøtter

1 Vårløk

1/2 Chilli

2 Fedd Hvitløk

2 ss Chillipasta (for mindre sterk, bruk 1 ss)

1 Boks Kokosmelk

1 Pakke Vegansk Ost (naturlig laktosefri)

 

 


 

 

Slik gjør du:

 

 

 

1. Om du har kjøpt ferske bønner, må disse bløt legges i 12 timer først. Gjør bare dette dagen før.

2. Sett ovnen på 200 C. Smør en ildfast form.

3. Kok bønner i ca 1 time. Smak for å teste om de er myke og ferdige.

4. Mens bønnene koker, skjær opp alle grønnsakene i strimler og terninger. Ha det i en ildfast form.

5. Hakk opp chili og hvitløk og ha det i en wokpanne med chillipastaen. La det frese lett sammen. Tilsett kokosmelken og la det koke lett sammen i noen få minutter.

6. Hell kokosmelkblandingen over grønnsakene i den ildfaste formen

 

 

 

 

7. Ha litt eller mye deilig vegansk ost på toppen

8. Stek det midt i ovnen på 200 C i ca 30 minutter, til du ser sausen bobler og osten smelter og alle grønnsakene er møre og fine.

9. La det kjøle i ca 5 minutter og dryss over litt fersk purre løk.

 

Kos deg med retten, den smaker nydelig. Syns ihvertfall min fine familie og jeg.

 


 

 


 

>> >> Få også oppskriften på en super forfriskende, rensende og avgiftende drikk her. << <<

 


 

 

 


 

Da er det bare å kose seg med denne retten. Kommenter gjerne under om du har laget denne retten eller har laget noe lignende med bønner?

 

Lykke til og kos deg med de du er glad i.

Lys, glede og kjærlighet.

 

Hjerteklem fra, Nina <3

 



 

 

Delicious Vegan Thai-Inspired Super Bean Stew:

 

 

ENGLISH RECIPE:

 

recipie vegan bean stew

 

 

INGREDIENTS:

 

2,1 cups Read Beans (or other type of beans that you prefer)

1 Red Paprika

1 Yellow Paprika

1 Squash

2 Champinjongs

3 Carrots

1 Scallions

1/2 Chilli

2 Cloves of Garlic

2 Teaspoons Chilli Pasta (for less strong use only 1 teaspoon)

1 Box Coconut Milk

1 Pack of Vegan Cheese (natural lactose free)

 

 

 


 

 

INSTRUCTIONS:

 

1. Please put the beans in water for at least 12 hours before cooking, Do this the day before.

2. Sett your owen on 392 F. Butter a ovenproof dish.

3. Cook beans for about 1 hour. Taste them to check that they are done.

4. Meanwile when the beans are cooking, cut all the vegetables in strips and dices. Have everything in a ovenproff dish.

5. Chop chilli and garlic and have it in a wok with the chilli pasta. Let it fry easily. Ad the coconut milk and let it boil for some minutes.

6. Poor the coconut mixture over the vegetables in the ovenproof dish.

7. Top it with some delicious vegan cheese.

8. Cook it in the midle of the oven for about 30 minutes until you see the sause bubbles, the cheese melts and all the vegetables is cooked.

9. Let the dish cool for about 5 minutes and sprinkle some fresh scallions on the top.

 

Enjoy this dish with those you love. And please share if you think anyone you know can enjoy this.

 

 


 

>> >> Check also out my super tasty blueberry muffins recipie for breakfast here << <<

 


 

 

 


 

Please comment if you try this dish out. Or share other favorite bean recipies that you enjoy.

Wishing you lots of love, light and love <3

 

Big hug from, Nina <3

 

Follow my blog with Bloglovin


Om nina

Bli den beste utgaven av deg selv. Yoga, meditasjon, personlig utvikling, sunn og ren mat. Fin LivsGlede og Magi i livet.



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Vegansk thai-inspirert superbønnegryte, super god!