Deilige sjokolade påskeegg med mandel, laktose og glutenfrie 8


 

glutenfri påskesjokolade oppskrift

 

 


 

For english recipe please scroll all the way down

 


 

God påske klem fra oss med deilige påske sjokolade egg!

 

Her kommer det litt påskeglede fra oss. Disse deilige og sunne påske sjokolade eggene er sukkerfrie, laktosefrie og glutenfrie. Jeg har brukt 70 % kakao. Det er en av de sunneste sjokoladene du kan spise.

I tillegg er de fullstappet med magnesium og andre godsaker som gjør deg glad. I tillegg gir disse sjokolade eggene deg masse energi. Magnesium er kjent for å dempe stress og angst i kroppen.

Lille jenta på 1 år elsker dem. Disse er veldig fine for barn også siden de er sukkerfrie. Og de inneholder masse fine ingredienser som er bra for magen og får deg til å føle glede.

Oppskriften er inspirert fra super flinke Carolyn fra All day I dream about food. Men jeg har gjort en del endringer i forhold til hennes oppskrift.

Ønsker deg en fantastisk fin påske. Ta vare på deg selv og fyll deg selv med gode og glade følelser. Lykke til med bakingen.

 

 

glutenfri påskesjokolade oppskrift

 

Gøy for de små hjertene våre å hjelpe til med påske bakingen

 

Her er våre to små i full gang med å hjelpe til å lage deilige påske sjokolade egg. Det er gøy å være med å hjelpe til og enda bedre når det er sjokolade med 🙂

 


 

 

glutenfri påskesjokolade oppskrift

 

 


 

 

glutenfri påskesjokolade oppskrift

 

 


 

Prøv også disse glutenfrie og sukkerfrie morgen blåbær mufinsene, smaker himmelsk godt!

 


 

 

 

 


 

Ingredienser:

 

10 dråper Cinnamon Sweet Drops

1 ts Sukrin

1 boks Soya Cuisine Kremfløte 

3 dl Kokos flak

24 g Mandler, hasselnøtter eller andre typer nøtter du liker

1 Appelsin

2 spj Kokosolje

200 gram Mørk Sjokolade (70 % eller mer) og sukkefri

 

 


 

Tips til vegansk sykt god påskemiddag: superbønne gryte, smaker himmelsk godt!

 


 

 

Slik gjør du:

 

1. Kok opp Soya kremfløten på svak varme. La den koke på svak varme i ca 3-4 minutter til den får en «boblete» konsistens.

2. Ta kjelen av platen. Tilsett sweetdrops og sukrin.

3. Hakk opp kokosflakene i en mikser, og ha den i røren.

4. Hakk opp mandler i en mikser og tilsett i røren.

5. La røren stå i ca 15 minutter til røren har tyknet litt.

6. Ha bakepapir på et brett/ tallerken (den skal i fryseren, så pass på at den får plass)

7. Bruk en teskje og form små egg. Hjelp til med hånden, og legg de på bakepapiret. Form de gjerne litt til på bakepapiret om det skulle være nødvendig.

8. Legg de i fryseren i ca 1,5 time eller til du skjenner på de at de er blitt fryst.

9. Smelt sjokolade i vannbad (trykk her for å se hva vannbad er). Tilsett kokosoljen og saften av 1/2 appelsin.

 


 

glutenfri påskesjokolade oppskrift

 


 

10. Dypp kokos eggene i den varme sjokoladen med en spiseskje. Legg kokos egget nedi og ta den forsiktig opp igjen med spiseskjeen. Rist av overflødig sjokolade før du legger de tilbake på bakepapiret.

11. La det tørke i ca 10 minutter. Ha litt av sjokolade blandingen i en kremsprøyte pose. Pynt over sjokolade eggen med ønsket mønster. Jeg brukte sikksakk mønster.

12. Ha litt revet appelsinskall eller sjokolade på toppen.

13. Ha de på bakepapir i kjøleskapet for at de skal kjøle seg helt ned, og holde seg fine.

 

 


 

 

glutenfri påskesjokolade oppskrift

 

 

 

 


 

 

Kos deg super masse i påsken, jeg ønsker deg alt godt. God påske klem.

Hva liker du å gjøre i påsken? Del gjerne under. Eller del gjerne hva du syns om denne oppskriften eller hva din favoritt påske oppskrift er?

Lys, kjærlighet og glede!

 

Hjerteklem fra, Nina <3

 

 


 

 


 

 

ENGLISH RECIPIE:

 

recipie easter chocolate eggs

 

We wanted to share some easter joy with you. These delicious and healthy chocolate easter eggs are sugar free, gluten free and lactose free. I have used 70 % cocoa chocolate that is one of the healthiest chocolates you can eat.

These chocolate easter eggs has aslo alot of magnesium and other healthy nuritions. And these chocolate eggs gives you a lot of energy. Magnesium rich food is also know to make anxiety and stress better.

Our litle girl that is 1 year loves these chocolate eggs. And since they are sugar free, they ara also super for children. They are also good for your stomack, digestion and brings out the joy in you.

This recipie is inspired by the talented Carolyn from All day I dream about food. I have done some adjustments from here recipie so it`s not quite the same.

Wishing you a happy and lovely easter filled with joy. Take care of yourself. Good luck with the baking sweet you 🙂

 

 


 

INGREDIENTS:

 

10 drops of Cinnamon Sweet Drops

1 teaspoon Sukrin

1 box Soya Cuisine Whipping Cream

1,2 cups Coconut flakes

0,8 ounces (oz) Almonds, hazelnuts or other types of nuts.

1 Orange

2 table spoon Coconut oil

7 ounces (oz) Dark Chocolate (70 % or more) and sugarfree

 

 


 

Try also this delicious tasty vegan superbean stew.

 


 

 

INSTRUCTIONS:

 

1. Boil soya whipping cream on a weak heat in a sausepan. Let it boil for about 3-4 minutes until it gets a bubbly consistency.

2. Take the sausepan of the plate. Ad the sweetdrops and sukrin.

3. Chop up coconut flakes in a mixer and ad it in the stir.

4. Chop some almonds in a mixer and ad to the stir.

5. Leave it for about 20-30 minutes to thicken and so it gets completly cooled down.

6. Have baking paper on a tray (it`s going in to the freezer so make sure the tray fits in the freezer)

7. Use a teaspoon and form small eggs. Help with your hands and put them on a baking paper. Shape them also on the baking paper if that is necessary.

8. Put them in the freezer for about 1,5 hours or until you can feel that they have been frozen.

9. Melt chocolate in a water bath. Ad the coconut oil and the juice from a 1/2 orange.

 

recipie easter chocolate eggs

 

10. Dip the coconut eggs in the hot chocolate with a table spoon. Let the eggs lay in the chocolate and then take them out with a table spoon. Shake of the excess chocolate before you put them back on the paking paper.

11. Let them dry for about 10 minutes. Ad a little bit of the chocolate mixture in a cream spray bag. Decorate over the chocolate eggs with a fun pattern. Use your imagination. Ore just use the sick sack pattern I have used.

12. Have some torn organge peel or chocolate at the top for decorations.

13. Have the chocolate eggs on a baking paper and put them into the refrigerator so they can cool totaly down. Also store the chocolate in the refrigirator.

 

 


 

 

 

 

recipie easter chocolate eggs

 


 

 

Wishing you a happy easter and all the best. And good luck with this recipie. I would love it if you could comment on how it goes if you make this recipie? And share what is your favorite easter chocolate recipie?

Wishing you light, love and joy.

 

Lots of love from, Nina <3

 

 


Om nina

Helping you from anxiety to joy from my own experience. Empath and higly sensitive. Yoga, meditation, pure food recipies & self love. Gluten free, sugar free, paleo & vegan recipies. Namaste. Wish you joy, love and light, Nina <3



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

8 tanker om “Deilige sjokolade påskeegg med mandel, laktose og glutenfrie