En-til-en: Angst til glede coaching


 

En-til-en: fra angst til glede coaching, bli den beste utgaven av deg selv

 

 

 

 

❤ Du ga meg fine råd Nina.

Og det hjalp meg veldig.

 

 

– Guro Ognedal Forsmo

 

 


 

 

Ønsker du mer glede, latter og fine følelser i livet? Ønsker du å komme deg ut av angst, depresjon, tunge følelser eller andre utfordringer i livet ditt?

 

Jeg føler med deg og jeg vil gjerne hjelpe deg. Jeg har også hatt det veldig tungt for mange år siden, men jeg har klart å komme meg ut av det. Hva om jeg forteller deg at jeg har tidligere slitt med alvorlig angst, depresjon og stress. Dette startet for meg når jeg var 6 år. Jeg har også en utdannelse i coaching fra CaniCoaching.

 

Jeg er en intuitiv glede, hjerte og livscoach og bruker både det akademiske og det spirituelle. Jeg fletter også inn mine livserfaringer og mine erfaringer når det gjelder min vei ut av angst, depresjon og mye stress. Jeg mener at jeg ikke kun kan bruke det akademiske og det teoretiske for å forstå deg. Derfor bruker jeg også det spirituelle for å lese deg som person for å finne ut hvor du er, og hvordan vi kan nå dine mål på best mulig måte. Jeg fletter også inn healing i våre coaching samtaler og min intensjon er å fylle deg med gode følelser og glede.

 

Hva om det som har hjulpet for meg kanskje også kan hjelpe for deg? Hva med å prate med en som har gått igjennom akkurat det samme som deg når det gjelder følelser som for eksempel angst, depresjon,mye stress, indre uro, dårlig søvn, mobbing blant annet? Jeg har gått veien og har klart å finne en vei ut. Jeg vil gjerne hjelpe deg så du kan få mer av de gode følelsene igjen som glede, latter og å bli den beste utgaven av deg selv, føle kjærlighet og nyte dette fantastiske livet vi har fått.

 

 


 

En-til-en: fra angst til glede coaching, bli den beste utgaven av deg selv

 


 

Har du noen spørsmål rundt coaching?

 

Har du noen spørsmål rundt fra angst til glede coaching samtaler, vennligst trykk her.

 

 


 

 

 

En-til-en: fra angst til glede coaching, bli den beste utgaven av deg selv

 


 

La meg hjelpe deg å bli den beste utgaven av deg selv, fylt med glede og gode følelser:

 

–  Ønsker du hjelp rundt angst, depresjon, indre uro, mye stress, mobbing, manipulerende forhold, å være alene mamma, høysensitivitet, søvnproblemer, vondt i kroppen, mageproblemer, uren hud, usikkerhet, spiseforstyrrelser, selvskading eller andre utfordringer? Jeg hjelper deg gjerne og jeg har selv gått veien. Jeg har selv funnet veien ut av alle disse utfordringene. Jeg kan forstå hva du går igjennom og hvordan det føles. Og jeg deler gjerne av mine erfaringer og går igjennom din healing prosess sammen.

 

– Jeg ønsker å gi deg trygghet, støtte, glede, være en god venn og samtalepartner.

 

– Du trenger ikke å føle deg alene lenger eller ikke forstått. Jeg tar deg imot med åpne armer.

 

– Jeg fletter både coaching, spiritualitet og healing også inn i våre samtaler. Jeg forsøker å se hele deg på alle plan, og hjelper deg gjerne å finne dine gaver og hva som er unikt med deg. I tillegg hjelper deg deg med å bli glad i deg selv, heale livet ditt og hjertet ditt.

 

– La oss sammen gi deg det livet du ønsker og har drømt om så lenge. La de gode følelsene få komme og rydd opp både psykisk og fysisk. Bli den beste utgaven av deg selv fylt av glede og de gode følelsene.

 

– Coaching timene gjøres via skype med eller uten video, eller via chat.

 

 


 

 

 

 

Fra angst til glede Coaching:

850 kr per time

5 timer kr 800 per time