Farge og forme vipper og bryn


Farging vipper og bryn med napp, kr 590,-

Farger vipper og bryn med den fargen som kler nettopp deg. Brynene dine blir også formet som du kler.

Farger vipper og bryn med den fargen som kler nettopp deg. Her nappes også brynen etter form og det ryddes opp. Brynene blir formet etter hva som passer ditt ansikt. Fargen har en varighet på ca 3-4 uker. Varighet kan være noe kortere på sommer pga solen.

Farging av bryn med napp og voks, kr 390,-

Få den fargen som kler deg og fremhev dine øyne. Rydd også opp i brynene og få den formen som passer til deg og ditt ansikt.

Vi har lang erfaring med napping og farging av bryn, og hjelper deg å få den rette fasongen og fargen som passer til deg. Fargen varer i ca 4 uker. Mye sol kan korte ned tiden noe.

Få den fargen som kler deg og fremhev dine øyne. Rydd også opp i brynene og få den formen som passer til deg og ditt ansikt.

Farging bryn, kr 240,-

Få den fargen som kler deg og fremhev dine øyne og ditt ansikt mer. Føl deg flott!

Få den fargen som kler deg og fremhev dine øyne mer. Varer i ca 3-4 uker.

Ønsker du å kjøpe et GAVEKORT til en du er glad i? Kjøp det rett fra vår nettside. Vi sender gavekortet hjem til deg, eller til den gavekortet er til.

Voks/ napp bryn, kr 240,-

Ønsker du å kjøpe et GAVEKORT til en du er glad i? Kjøp gavekort via våre nettsider og vi sender en fint pakket inn gave til den du ønsker å gi gavekortet til. Trykk her for å kjøpe gavekort.