Unik mineral makeup serie: BareFaced Beauty


 

BB-logo-MASTER

Mineral makeupen som hjelper deg med dine hudproblemer.

Vi er stolte av å kunne tilby denne unike mineral makeup serien i Norge. Vi distribuerer denne serien til ulike salonger og butikker i hele Norge med fokus på helse og velvære. Og vi selger mineral makeupen gjennom vår egen nettbutikk, purecare.no. For forhandler priser vennligst ta kontakt, vi tilbyr svært gode priser og løsninger.STKIT-BXZ

Når du bestemmer deg for å velge en makeups serie, så vær veldig nøye med å sjekke ingrediens listen. Fordi noen såkalte mineral makeuper kan også inneholde andre ingredienser som ikke er naturlige og som kan irritere huden og er faktisk med på å eldre huden.

BareFaced Beauty mineral makeup er laget av 100 % naturlige mineraler som er blitt knust og renset for at det skal være trygt å bruke det. Sminken er 100 % fri for kjemikalier, parabener og bismuth oxychloride, som også er mineraler men kan forårsake irritasjon i huden. Ser du på ingredienslisten til BareFaced Beauty vil du også se at den er så ren som den kan få blitt.LUSHL-Z

Alle våre produkter er dyrevennlige og de fleste er også vegan vennlige med unntak av lip-glossen som inneholder beewax. Men alle produktene er 100 % dyrevennlige og er heller ikke testet på dyr.

BareFaced Beauty rene mineral makeup inneholder kun naturlige og rene mineraler som er blitt brukt i kosmetikk i tusenvis av år. Disse mineralene er hentet fra gruver rundt omkring i verden, renset og knust inn til et fint pulver. Mineraler har en helt spesiell konsistens, så når de tilføres huden, gir det en fantastisk fin glød, som igjen gir huden et friskt og ungdommelig utseende. Det dekker også utrolig godt urenheter, Rosacea, eksem og andre irritasjoner i huden. I tillegg til at den dekker godt er den også med på å pleie huden og roe den den. Sminken inneholder også solbeskyttelse og beskytter huden mot aldring og gir den en ungdommelig glød.

eye-shadow-butterfly-pic

Mineral makeup har blitt mer og mer populært fordi det er den mest naturlige og rene makeupen som er tigjengelige på markedet i dag. De løse, tørre mineralene trenger ingen konserveringsmidler og har ingen av de irriterende ingrediensene som man finner i flytende og presset foundation. Så fort makeup blir flytende eller presset kreves det også konserveringsmidler som gjør at de ikke mugner eller blir ødelagt. Dette gjør at vår makeup er 100 % ren og har færrest mulige ingredienser, og krever ingen konserveringsmidler. Vår mineral makeup er så ren som den kan få blitt.

Å bruke vår mineral makeup vil forandre livet ditt. I stede for å bekymre deg om urenheter, rød hud og andre hudproblemer, så vil mineral makeupen løse disse problemene. Det vil dekke utrolig godt i tillegg til at mineralene pleier og beskytter huden din.
Hvis du har en veldig sensitiv hud og har dårlig erfaring med sminke i fortiden, så kan BareFaced Beauty være løsningen for deg. Den giir unike resultater. Prøv den og meerk forskjellen.

 foundation-angelic-pic-300x300