Anmeldelse av: minterapeut.no


Minterapeut.no, samler på terapeuter og behandlere!

Jeg var turen innom minterapeut.no og jeg syns siden er veldig oversiktlig og fin. Her kan du finne alt fra akupunktører, coacher, bevegelsesterapauter, detox, chacrabalansering, fargeterapi, jordmor, kinesologi, lymfedrenasje, mindfullness, osteopati, pusteterapi, reiki og masse, masse mer. Kan anbefale denne siden. Mange av disse behandlingene kan muligens også hjelpe på angst og stress bland annet.

  

Denne siden er fin både for deg som leter etter en terapeut eller en behandler, og for deg som driver noe eget og ønsker å bli mer synlig. Og på den markedsføre deg selv på en fin side.

Rundt om i Norge finnes det tusenvis av dyktige terapeuter, instruktører og behandlere. De jobber selvstendig, på klinikk eller i fellesskap. Dette kan gjøre det vanskelig å få oversikt over tilbudet akkurat der du bor. På Min Terapeut kan du enkelt finne, sammenligne og lese mer om terapeutene på deres profilside. Fra profilsiden kan du enkelt sende forespørsel direkte eller besøke terapeutens nettside. Du kan også lese om terapeutens utdanning, metoder og behandlings filosofi før du bestemmer deg.

  

Dette er både smart, sosialt, enkelt og oversiktlig. I tillegg kan du finne alle typer behandlingsformer. Trykk her for å komme til siden. Lykke til 🙂

Innlegget er sponset, men meningene er 100 % mine uansett. Jeg skriver aldri om noe jeg ikke liker og kan stå 100 % for selv.


Om nina

Helping you from anxiety to joy from my own experience. Empath and higly sensitive. Yoga, meditation, pure food recipies & self love. Gluten free, sugar free, paleo & vegan recipies. Namaste. Wish you joy, love and light, Nina <3