Gledesfylte Jule Kuler Med Deilig Kanel
For English recipe please scroll all the way down.


Disse super digge og super enkle gledesfylte julekulene har den deilige smaken av både kanel, hasselnøtter og dadler. De er sukkerfrie, glutenfrie og veganske. I tillegg er jo dette rawfood og de er super duper enkle å lage.

Herlige å lage i en hektisk juleperiode, eller også ellers i året. Og både minste jenta på 2 år og 5 år elsker disse. Smaker himmels godt, og kjenn kroppen bli fylt med glede. Godt for både kroppen, hode og mage. 

Inneholder som sagt også dadler, og dadler inneholder magnesium. Det skal også være veldig bra på å roe ned stress i kroppen. I hjernen så har vi et beroligende stoff som heter GABA, som blir stimulert av magnesium. Og siden magnesium virker muskelavslappende, så kan det også fungere bra på hodepine. 

Og disse kan du også unne deg enda flere av, med god samvittighet. Fantastiske bra for både deg selv, barna dine og andre som du bryr deg om. Nammi, nam.

God jul klem <3
Test også ut disse deilige sukkerfrie og super gode pepperkakene.


OPPSKRIFT:

Blir ca 16 stykk , men kommer helt an på hvilken størrelse du ruller kulene.

9 Store Dadler

4 Teskjeer Kanel

1 Neve Hasselnøtter 

1 Teskje Lønnesirup (sukkerfri)

Sukrin Melis


SLIK GJØR DU:

1.Start med å fjerne steinene på alle dadlene.

2. Ha dadler, kanel, hasselnøtter og kokosolje i en food prosessor. La det blandes sammen i noen minutter, eller til at du ser at det er en jevn røre. Jeg hadde også noen nøttebiter innimellom, og syns det er godt at den ikke er helt fin. Det velger du helt selv. 

3. Rull den ferdige deigen i små kuler. Kan være litt klissete å jobbe med. Deretter så ruller du de rundt i deilig kanel på slutten. Jeg fikk ca 16 stk, men det spørs helt på hvilken størrelse du velger å rulle de i.

4. Sett de i kjøleskapet og la de stå 1-2 timer for at de skal bli litt hardere. Så er det bare å nyte og dele med de du er glad i. Dryss eventuelt over med litt sukrin melis når du skal servere og sette de på bordet. Blir som snø over disse super gode jule kulene. Og for en jule stemning og juleglede.
Da er det bare å nyte og dele disse med de du er glad i. Hva likte du ekstra godet med disse? Og hvilke andre julekuler/ kuler har du laget før? Disse kan jo også nytes utenfor jula. Men om det er jul når du leser dette, så ønsker jeg deg en fantastisk fin jul. Ta vare på deg selv, lytt på magefølelsen din og unn deg litt ekstra med snop som er sukker-fri 😉

Lys, glede og kjærlighet til fine, vakre deg.

Juleklem og stor hjerteklem, Nina


Få mindre stress, angst og depresjon i jula med dine forhold (familie, xer, venner), ensomhet, høysensitivitet. Få mange fine tips her.


English Recipe:

Christmas Joy Balls Filled With Delicious Cinnamon:
Hi beautiful friend and spirit,

Thesse super delicious and joyfilled christmas balls are super easy to make. And they are healthy for you. They are sugar free, gluten free, vegan and raw-food.

Easy to make in a hectic christmas time, but also all year long. Our little girsl that are now 2 years and 5 years just loved these christmas joy balls. These are good for your body, mind, spirit and stomach. 

They contain among other delicious things dates, witch also is filled with magnesium. And magnesium is very good for the body to calm it down. In our brain we have something called GABA, and they get stimulated by magnesium. And since magnesium is muscle relaxing, it can also be good for headaches.

And these delicious and super tasty christmas balls can be enjoyed with a good conscience because they are sugar free. Enjoy yourself and share with those you love.

Wishing you a happy christmas and pleace take care of yourself, my friend and beautiful spirit.

Happy christmas hug, Nina <3 


INGREDIENTS:

It makes about 16 deilicious balls, it depends on the size you make on the balls

9 Big Dates

4 Teaspoons Cinnamon 

1 Fist HazelNuts

1 Teaspoon Maple Syrup 

Icing sugar (sugar free)


INSTRUCTIONS:

1. Start with removing the stones from the dates.

2. Have the dates, cinnamon, hazelnuts and maple syrup in a food prosessor. Let it blend for some minuttes, until you see the mixture is even. I did not blent it totally even, but there was some hazelnuts occasionally. I like it this way, and it gives them some more «crunch» and it tastes good I think.

3. Roll the mixture into balls. I had about 16 balls from this baking, but it depends on how small og big you make them. They can be a little sticky to work with. When you have made the balls, roll them in delicious cinnamon witch you have in a bun.

4. Put the balls in the refrigirator for about 1-2 hours, so they become more hard and firm. And then you can taste and share with those you love. You can also ad some sugarfree icing sugar over when serving. This looks like beutiful snow over these super tasty and easy sugar free christmas balls. 


Try also this super tasty and sugar free gingerbread recipeThen you can just enjoy these super tasty and super esay sugar free and gluten free christmas balls. What do you like the best with these rolls? Or what other balls have you made before? 

These can be enjoyed even more because they are sugar free. And you can eat them with a good conscience. And also great for kids and to have a good health.

These can for sure also be enjoyed when its not christmas. If you are reading this in the christmas time, I wish you a happy and merry christmas. Tace care of yourself and those you love.

Remember that you are good enough.

Light, love and joy to beutiful you <3

Christmas hug from, Nina 


Om nina

Bli den beste utgaven av deg selv. Yoga, meditasjon, personlig utvikling, sunn og ren mat. Fin LivsGlede og Magi i livet.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.