Hva er emosjonelle sunne forhold?


 

 


Hva er emosjonelle sunne forhold?

 


Hva er emosjonelle sunne forhold? Og hvordan kan du få mer av det? 

 

Det handler jo om flere ting. Det handler også om å ha et sunt emosjonelt forhold til deg selv. Er du flink til å ta vare på deg selv? Viser du deg selv selv-kjærlighet, selv-aksept selv-aksept hver dag? Hva er egentlig selv-kjærlighet?

 

Både kommunikasjon, respekt, sunne grenser, hvordan dere behandler hverandre, om du føler deg elsket har mye å si på dine forhold. Om det er forhold med venner, familie eller partner.

 

Et dårlig forhold kan skape mye stress, angst, depresjon, traumer, sorg, sinne, dårlig kommunikasjon, undertrykte følelser og så mye mer. Om det er med kjæreste, familie eller venner. Derfor så er det så viktig å heale dette. Skjenne etter i din magefølelse og intuisjon hva som er riktig for deg. Om du tar vare på deg selv. Og hvem du faktisk ønsker i livet ditt. Og hva er du villig til å akseptere.

 

Det handler om å gjøre kjærligheten enda sterkere til deg selv, men også mellom deg, en partner, venner eller familie. 

 

God lesing, fine, vakre deg <3 

 


Et sunt emosjonelt forhold til deg selv:

 

Det starter alltid med deg selv først. Dette er også fra egen erfaring. Om du behandler deg selv dårlig, søker bekreftelse hele tiden uten for deg selv, så vise du lite selv-kjærlighet for deg selv. 

 

Dette igjen gjør at du tiltrekker deg også visse typer mennesker, som kanskje også ser dette. Og dette kan være personer det ikke alltid er så bra å ha rundt seg, som manipulerende mennesker. De er rett og slett på utkikk etter empatiske personer med dårlig selvfølelse og selvtillit. 

 

Om du da begynner å slutte å søke bekreftelse utenfor deg selv hele tiden, og kanskje også slutter å “people please” så vil du kunne tiltrekke deg bedre mennesker. For det viser at du handler med integritet, selv-respekt og selv-kjærlighet. Og det er tiltrekkende for mennesker som tenker det samme. Enkelt og greit.

 

Tankens kraft har så mye å si. Det du tenker på og fokuserer på, det blir det også mer av. Enkelt og greit ja. Men ikke alltid så enkelt i virkeligheten. Men det går an å trene det opp.

 

Jeg driver også å jobber med et super bra og spennende forhold og angst støttegruppe kurs. Der du vil få enda mer hjelp, forståelse og motivasjon rundt alt dette. Det kommer til å bli helt magisk bra, og jeg gleder meg. Last gjerne også ned min glede og selv-kjærlighets meditasjon, som har forandret hele livet mitt. Virkelig. Den er magisk bra, og fått mange fine tilbakemeldinger på den.

 

Når du får denne unike gledes meditasjonen så blir du også en del av vårt fine fellesskap og familie, og du vil motta inspirerende eposter og hjelp. I tillegg vil du få informasjon om når kurset et i gang, med et unikt tilbud. Du kan få denne unike gratis meditasjonen her. 

 


 


 

Hvorfor er det viktig å ha et sunt emosjonelt forhold til deg selv?

 

Om du for eksempel har opplevd ulike traumer fra familie eller forhold du har vært i så kan dette skape emosjonelle traumer hos deg. Det kan skape stress, angst, at du ikke stoler på folk eller deg selv, at du ikke føler deg trygg og mer. Og itillegg så kan det sette seg mye sorg, tristhet og sinne etter slike opplevelser. Dette igjen kan også sette seg i kroppen. Følelser lagres nemlig i kroppen.

 

Dine følelser, tanker og kropp henger sammen. Det du tenker på vil du også føle på kroppen, som igjen vil lagre seg i kroppen. Om du da ikke har helt kontakt med dine følelser og sliter med stress, utrygghet og ikke stoler på folk så er det viktig å begynne å jobbe med dette. Jeg kan også prate fra egen erfaring. 

 

Dine følelser, tanker og kropp henger sammen.

Jeg har opplevd traumer fra jeg var liten og fra et manipulerende forhold. Det gjorde at jeg satt igjen med mange traumer, sorg, tristhet, sinne i kroppen min. Og jeg hadde heller ikke helt kontakt med mine følelser, intuisjonen og min kreativitet. Fordi det var for mye å ta tak i følte jeg. Det skapte også angst før. 

 

Men jeg startet med kun et skritt av gangen. For å få kontakt med mine egen følelser igjen, sette grenser, ta valg etter min egen intuisjon, si hva jeg mener med selvtillit, ha troa på meg selv og mer glede i livet.

 

Det er da en unik kombinasjon jeg har kommet fram til som har gjort at jeg har kommet ut av hemmende angst,dårlige forhold, traumer, fått kontakt med intuisjonen, setter grenser og mer. Jeg har prøvd og feilet med mye, men har funnet ut hva som har hjulpet meg. Denne unike løsningen vil jeg gjerne også dele med deg i kurset.

 

 


 

Hva skjennetegner et emosjonelt usunt forhold:

 

Det er mange skjennetegn og stikkord noen av de er: manipulerende, kontrollerende, spiller på dine følelser, begrenser ditt liv og potensiale, får deg til å føle deg liten og mister troen på deg selv, bruker passiv aggresjon mot deg, du får ofte skyldfølelse av å si “nei” eller sette grenser for deg selv og så mye mer.

 

Les enda mer og få mange nyttige tips om skjennetegn på usunne og manipulerende forhold her.

 


Hva skjennetegner et sunt emosjonelt forhold til partner, familie og venner?

 

Det er flere ting som er viktig med et sunt emosjoinelt forhold til andre, om det er kjæresten, familie eller venner. En av tingene som er veldig viktig er det å være sårbar og ekte.

 

Det å vise hvem du er og hva du faktisk tenker. Fordi sårbarhet har så mange positive egenskaper. Både når det gjelder å forbedre eller få et bra forhold til kjæresten, familien eller venner. Forestill deg da at du kan være deg selv 100 %, uten å bli ledd av, avvist eller sett ned på. Både de negative og positive sidene dine får kjærlighet, og dere viser hverandre sårbarhet og nærhet.

 

Men dessverre så har mange av oss lært fra vi var små at å være sårbar, skaper smerte og at vi blir sett på som “svake”. Derfor så undertrykker du kanskje hva du føler og mener, du sier ikke hva du egentlig mener. Vi holder da tilbake og later som at vi er noen andre, for å ikke bli såret igjen og beskytte hjertene våre. Vi har lært at den beste måten å beskytte oss selv, er å ha et godt forsvar. Så vi bygger murer rundt oss for å beskytte hjertene våre. Og dette kan også resultere i angst, depresjon, ensomhet og ikke få en dypere kontakt med andre om det er kjæresten, familie eller venner. 

 

Det tar mye energi å fornekte deg selv, ikke vise deg selv selv-kjærlighet og være noe du egentlig ikke er. Det er slitsomt, og kan skape mentale og emosjonelle ubalanser. Sannheten er at det beskytter deg for emosjonell smerte i det korte løp, men i det lange løp så skaper det avstand mellom deg og kjæresten, vennen eller familien. Og ikke minst så kan det skape en avstand til deg selv, der du fornekter den du egentlig er. Uten å være sårbar så vil intimiteten visne og dø til slutt, som en blomst som aldri grodde dype og fine røtter.

 

Sårbarhet åpner også opp for vekst

Hvorfor er sårbarhet en essensiell ingrediens i dine forhold:

Sårbarhet viser frem sannheten. Du kan oppleve gleden av å kunne være deg selv fult ut. Både dårlige og bra sider. Og dere kan prate ut om ting.

 

Sårbarhet utvikler også tilliten til hverandre. Når du viser deg selv 100 % til en annen og de behandler deg med respekt, kjærlighet og verdighet så øker din tillit til denne personen. 

 

Sårbarhet åpner også opp for vekst. Du kan uttrykke deg trykt i forholdet og kan også gjøre endringer, uten at det går utover din selvtillit. Du og dere kan faktisk utvikle dere og bli bedre, og lære.

 

Sårbarhet bygger også selvtillit. Når du uttrykker hva du føler, innrømme dine feil og innrømme det du er redd for så kan du se at kunsten av det å være sårbar kan faktisk styrke deg. Du ser med trening at du kan uttrykke deg uten at du føler at du blir en mindre person. Men du kan faktisk stå med selvtillit i din egen sannhet. 

 

Sårbarhet healer også sår. All healing starter med å legge merke til, akseptere og være bevist på det. Når du uttrykker hva du er redd for og frykter, så gir du slipp på mye stress. Det motsatte er jo å prøve å late som og setter på en maske, for å virke tøff. Men det igjen kan skape bare enda mer stress og kanskje også angst hos deg. Ved at du uttrykker alt rett ut hva du er redd for, så kan healing prosessen begynne for deg. 

 

Sårbarhet skaper bånd. Alle har deler av oss selv som vi er redde for å vise eller uttrykke til andre. Men når du deler alt dette, så gjør det at dere kan skape et tettere bånd sammen. Det viser at du er menneskelig akkurat som de, med frykter inne deg akkurat som de. 

 

Sårbarhet styrker også kjærligheten. Det betyr at dere kan uttrykke de dypeste følelsene for hverandre. Du kan være helt åpen både emosjonelt, mentalt og fysisk og det samme kan den andre tilbake til deg.

 

Sårbarhet gjør oss mer attraktive. Det å være autentisk er veldig attraktivt og derfor er sårbarhet veldig attraktivt. Da er du deg selv 100 % og du uttrykker deg selv 100 %. Du er rett og slett deg selv, uten å måtte “people please” eller please noen ander. 

 

Sårbarhet lærer oss komfort ved å ikke helt vite. Når vi er sårbare så vet vi ikke helt hvordan andre vil reagere mot oss. Vi tar da en stor risk og åpner oss helt opp. 

 


Les også hvordan løse ensomhet etter et manipulerende forhold.

Les også yoga og meditasjon for anspent nakke og skuldre.

 


Hva er emosjonelle sunne forhold?

 


 

Forhold og angst støttegruppe:

 

Jeg driver også å lager et super spennende og bra forhold og angst støttegruppe. Og det kommer til å bli super bra. Her blir det enda mer hjelp og informasjon om hva emosjonelle sunne forhold er. I tillegg til hvordan få et emosjonelt sunt forhold til deg selv, og kunne jobbe med angst og stress. I tillegg så blir det masse hjelp i forhold til dysfunksjonell familie, kjæreste, venner, sette grenser, selv-kjærlighet, jobbe med intuisjonen, kreativitet og mer. 

 

Dette er da et helt unikt konsept hvor jeg deler ut fra min egen personlige erfaring ut av angsten og dysfunksjonelle forhold. Jeg har testet og prøvd ut mye forskjellig, og funnet helt unike nøkler for å kunne jobbe igjennom angst, mye stress, usikkerhet, ikke føle seg trygg, dårlige venner, manipulerende forhold, people pleasing, sette grenser, sunne følelser, selv-kjærlighet, selvpleie, få kontakt med intuisjonen og hvem du egentlig er og mer.

 

Gled deg.

 

Ønsker du info når dette kurset kommer?

 

Last ned min unike glede og kjærlighets meditasjon, som forandret hele livet mitt. Og du er også med i vår fine familie og fellesskap. Da vil du også få nyttig tips, hjelp, glede og inspirajson fra meg. I tillegg får du beskjed om når kurset starter. Du kan få denne unike glede og kjærlighets meditasjonen her. 

 

Bli også gjerne med i vår fine gratis gruppe så lenge. Der er vi et kjempe fint fellesskap som deler alt om yoga, meditasjon, sunne forhold, heale angst, mindre stress, selv-kjærlighet, intuisjon, sette grenser, utvikle kreativiteten, høysensitivitet og mye mer. Bli med i den graits gledes gruppa vår her.

 


Ellers ønsker jeg veldig gjerne å høre fra deg. Har du vært eller er du kanskje i et vanskelig og manipulerende forhold? Er du flink til å ta vare på deg selv, isåfall hvordan? Eller hvordan ønsker du å ta mer vare på deg selv?

 

Lys, glede og kjærlighet til fine, vakre deg <3

 

Stor hjerteklem, Nina <3 

 

Gratis glede og kjærlighets meditasjon, for emosjonell balanse, mer kontakt med din intuisjon og kreativitet, du kan få den her. Denne meditasjonen har forandret hele livet mitt.

 


Om nina

Find joy after trauma. Yoga, meditation, pure food recipies & self love. Gluten free, sugar free, paleo & vegan recipies. Namaste. Wish you joy, love and light, Nina <3


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.