Ikke i kontakt med egne følelser? 2


 

Ikke i kontakt med enge følelser?

 


 


Ikke i kontakt med egne følelser? Ubearbeidede følelser kan sette seg i kroppen din. Det kan være ulike hendler du har opplevd i livet ditt som traumer, manipulerende forhold, sorg, bærer nag til noen, bitterhet osv. 

 

Det kan også gjøre at du ikke har kontakt med egne følelser. For kropp og sinn henger sammen. Det kan utvikle angst, depresjon og mye stress i kroppen din.

 

Om du undertrykker dine egne behov og ønsker, så kan dette også sette seg i kroppen din som at du får vondt. Og i verste fall så kan det skape sykdom i kroppen din. Dette er det også forsket på.

 

Derfor er det så viktig å heale dette. Det er viktig å få ut ubearbeidede følelser for at du kan få kontakt med de gode, og få kontakt med deg selv, følelsene og kroppen din igjen. Å ikke ha kontakt med egne følelser kan skape en stor tomhets følelse for deg.

 

Nedenfor så gir jeg deg enda flere tips om dette. Og hvordan vise seg selv mer selv-kjærlighet. Itillegg så deler jeg en fantastiske gratis ebok med yoga øvelser som er enormt emosjonelt healende, og healende for kroppen din.

 


Ikke i kontakt med egne følelser og kroppen? Få en innholdrike gratis yoga-eboken her for emosjonell healing og få kontakt med kroppen din igjen. Og slippe på spenninger i kroppen din.

 

Du får den her:

 

 

Få Kontakt Med Følelser og Kroppen
Med Disse Herlige Yoga-Øvelsene

Heal din angst, traumer, stress, og utrygghet.

Få kontakt med følelsene dine og kroppen din.

 

 
 
 

Ja gi meg gratis yoga ebok

 

Jeg tar godt vare på eposten din. Og ingen spam her.

Ikke i kontakt med egne følelser?

 

Følelser på engelsk heter Emotion. Og det kan også oversettes til i bevegelse. Følelser er at ting er i bevegelse. Kroppen din, tankene din og følelsene dine. Å ikke ha kontakt med egne følelser kan skape blokkeringer og at du får vondt i kroppen.

 

Uttrykker du dine følelser på en sunn måte? Eller er det sånn at du undertrykker de? Forteller du egentlig hva du føler til de du har rundt deg, og ikke minst deg selv? Viser du deg selv selv-kjærlighet her? Ikke i kontakt meg egne følelser?

 

Om du går rundt å undertrykker følelser og for eksempel smiler til noen, når du føler de har såret deg så kan dette sette seg i kroppen din. 

 

Undertrykkelse av følelser kan også gjøre at du til slutt mister kontakt med dine følelser. Du har ikke lenger “sunne følelser”. Fordi du har brukt så mye tid på å undertrykke og undergravde dine egne behov og ønsker. I tillegg så har også mange gått over grensene dine, og du har ikke uttrykt deg eller sagt ifra. Du har latt det skje fordi du kanskje ikke har lært hvordan du skal stå opp for deg selv, og skjenne etter i dine følelser.

 


>> >> Les også hvordan sove bedre og få mindre angst med disse yoga-øvelsene.


Hvordan kan ubearbeidet følelser sette seg i kroppen?

 

Om du har opplevd ulike traumer eller er blitt lært opp til å ikke ta vare på deg selv, og uttrykke følelser så kan det sette seg i kroppen din. Det kan skape stivheter, vondter og i verste fall også sykdom. Dette kan gjøre at du ikke er i kontakt med egne følelser.

 

Det at du for eksempel bærer på negative følelser som å bære nag til noen og sinne. Det er da kanskje noen du må tilgi for å gi slipp på disse følelsene. For til syvende og sist så vil ikke dine negative følelser gå ut over den andre, men det vil gå utover ditt eget liv og helse.

 


 

Ubearbeidede følelser, traumer, angst og forhold:

 

Om du da for eksempel har hatt en traumatisk barndom der du ikke har hatt trygghet, og ikke har uttrykt dine behov og følelser. Så skaper dette en enorm emosjonell ubalanse hos deg. 

 

Det kan da over tid skape store problemer som angst, PTSD, sosial angst og  utrygghet til livet og mye stress. Dette er traumatiske hendelser. Alt det vonde som har skjedd kan også gjøre at du mister kontakt med følelsene dine. Å ikke ha kontakt med egne følelser er slitsomt og kan skape depresjon.

 

Du klarer ikke helt å skjenne etter hvem du er, hva du står for eller hva som er viktig for deg. Fordi du har ikke lært deg fra barn av at du skal stole på deg selv, og det er viktig å vise deg selv selv-kjærlighet. 

 

Kanskje du også har vært i manipulerende forhold som med en narsissist. Dette er utrolig ødeleggende for deg, og kan rett og slett ødelegge deg emosjonelt. Det tar lang tid å heale både kroppen og følelser etter et slikt forhold. 

 

Ubearbeidet følelser kan også skape angst fordi du ikke tar hensyn til deg selv og egne behov. Du lytter ikke til deg selv, men undergraver deg selv. Du akseptere kanskje heller ikke deg selv, og viser deg selv lite selv-kjærlighet.

 

Alle disse uebearbide følelsene, traumene og stresset vil da sette seg i kroppen din. Alt det du skulle sagt og gjort, setter seg i kroppen din som blokkering. Hode, kropp og sjel henger sammen med hverandre.

 

Yoga er bevist at det kan heale både kropp og sinn. Yoga er unikt fordi du trener både kropp og sinn samtidig. Og kropp og sinn henger sammen. Derfor kan yoga hjelpe deg å frigjøre følelser, traumer og ubearbeidede følelser. Det kan gjøre at du får mer og mer kontakt med deg selv, hvem du er, viser selv-kjærlighet og sakte men sikkert får sunne følelser. Å ikke ha kontakt med egne følelser kan skape en stor tomhetsfølelse. 

 


Jeg har laget en kjempe fin og innholdsrik ebok for å kunne heale ubearbeidet følelser og traumer du har lagret i kroppen din.

Du kan laste ned denne innholdrike eboken her.

 


Les også: Få mer energi ved å unngå manipulerende mennesker, som tapper deg for energi.


Gratis gruppe:

 

Bli også med i vår super fine og trygge gruppe. Her deles alt om angst, healing fra ødeleggende forhold, få kontakt med kroppen igjen, ha sunne følelser og få ut vonde følelser fra kroppen. Her deles også mye om yoga og meditasjon.

 

Vi er varmt velkommen. Du kan finne denne unike og gledesfylte gratis gruppen HER.

 


Om du ikke er i kontakt med egne følelser og har mye vondt i kroppen, så håper dette har vært til hjelp for deg. For meg så har yoga blant annet vært enormt emosjonelt healende for kroppen.

 

Har du prøvd yoga før? Del gjerne dine erfaringer under med hvordan du har det eller hvordan du har det i kroppen din. Og del også gjerne hva du har prøvd for å løse dette.

 

Lys, glede og kjærlighet til fine vakre deg.

Husk at du er bra nok akkurat som du er <3

 

Stor gledesklem, Nina <3 

 


Om nina

Find joy after trauma. Yoga, meditation, pure food recipies & self love. Gluten free, sugar free, paleo & vegan recipies. Namaste. Wish you joy, love and light, Nina <3Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Ikke i kontakt med egne følelser?