Svar og ikke reager med en narsissist


Svar og ikke reager med en narsissist, narsissisme


Svar og ikke reager med en narsissist, narsissismeSvar og ikke reager med en narsissist. Når noen trykker på dine knapper så vet de på en måte akkurat hvor dine sår er. De kan gjøre deg lei deg, sint og irritert. Dette er emosjonell missbruk. Dette kan være personer på jobben, venner, familie, kjæreste eller lignende. Narsissisme har alt av dette.

Det er så viktig å vite hvordan du skal reagere i slike situasjoner, for å beskytte din egen energi fra disse selv-diggerne. Det er for at du selv skal ha det bra. Og ikke få andre dårlige energier og følelser gå over på deg. Det er rett og slett å beskytte deg selv fra narsissisme og manipulerende mennesker, og skape denne beskyttelses boblen rundt deg selv.

Du har kanskje lært deg eller sett fra andre hvordan man skal reagere mot slike personer. Og da har du kanskje lært å reagere med sinne, ta igjen, bli irritert, bli emosjonelt lada osv. Og fortelle at det de gjør er feil og at deres oppførsel ikke er bra.

Når vi da går ned til den andre personens nivå og blir emosjonelt lada, så kommer ingenting bra ut av det. Derfor er det så viktig å lære mer om dette, og lære deg å svare og ikke reagere. Les mer om dette under, og få masse nyttig informasjon.

Last også ned min unike gratis gledes meditasjon, som forandret hele livet mitt her. Den er fantastisk for å få kontroll over følelser og kunne heale sår som er i deg.

God lesing fine deg <3


Svar og ikke reager med en narsissist, narsissisme


 

Typisk narsissisme er at de sårer andre:

Når noen er såret inni seg selv, så vil de også såre andre for å kunne føle seg bedre selv. Dette er også typisk narsissisme. Sårede mennesker sårer andre, for å føle seg selv bedre. Trist, men sant. Så derfor er det så viktig å ikke ta dette personlig. For det har ingenting med deg å gjøre hvordan den andre personen behandler deg.

Men det handler om den andre personen. At de har vondt inni seg selv, og dermed klarer de ikke å håndtere det. Derfor vil de gjerne såre deg, for å selv kunne føle seg bedre.

De lider på innsiden når de prøver å tråkke deg ned. Og når du forstår dette så kan du ta et skritt tilbake, og ikke ta det personlig. Da vil du ikke gå emosjonelt inn i det og bli såret, sint osv. Men du beholder roen og bare svarer personene, uten å reagere. Noe som de ønsker. De ønsker at du skal reagere negativt, for de ønsker å tråkke deg ned. Det er sånn de selv får energi på. Og de får deg emosjonelt lada, så har de vunnet og fått masse energi fra deg.>> >>> Få mer energi og mindre angst ved å sette grenser for deg selv.


Når du forstår dette så trenger du ikke lenger å ta deres oppførsel og kommentarer personlig. Det betyr ikke at det ikke er vondt for deg. Men det betyr bare at det er ikke en refleksjon av deg, men det er en refleksjon av den andre personen.

Det er en refleksjon av den andre personens egne sår, usikkerhet og tristhet. Det sier bare hvordan de føler seg på innsiden. For alle som er sunne og er glad i seg selv de vil ikke skade eller såre noen. De sier ikke ting for å trykke på ulike knapper hos andre. De sier ikke ting får å få en reaksjon eller se noen bli lei seg. De trenger ikke å føle denne “highen” ved å tråkke noen ned, for å kunne føle seg selv bedre.


Svar og ikke reager med en narsissist, narsissisme


Hvordan håndtere en slik situasjon?

1.Mestre dine følelser sammen med en såkalt egoist.

Det er viktig at du klarer å mestre følelsene dine i en slik situasjon. At du klarer å svare i stede for å reagere. Det er da viktig at samme hva de sier, så lar du det ikke påvirke deg i det hele tatt. Om du skjenner at du ikke klarer det, så er det viktig for deg å komme deg vekk derfra. Det er typisk narsissisme at de vil spille på dine følelser.

Det er det samme som å stå opp for deg selv og vise deg selv masse selv-kjærlighet og selv-respekt. For du sier da at du ikke tollerer denne oppførselen fra de.

Dette er vanskeligere å gjøre enn å bare la følelsene dine ta over, og bare reagere i situasjonen.

Når du vet at det du er ikke er sunt for deg i være i, uansett hva andre sier til deg så kan du holde fast i deg selv og si for eksempel: “vet du hva, det er på tide at jeg drar nå”. Det er virkelig å ta vare på deg selv og stå opp for deg selv.

Det er viktig å komme seg unna om du kjenner at de klarer å få tak i følelsene dine, og du mister litt kontrollen. For det er akkurat det de ønsker. De blir glade av det, og det gir de masse energi. Det du gjør da er at du gir de makten.


2. Forstå hvor dine sår og triggere er. 

De kommer til å si akkurat de tingene som sårer deg mest, for de vet akkurat hva du er sårbar for. Dette er også typisk for narsissisme. De vet akkurat hvor dine sår er, og de vet akkurat hva de skal si for at de skal komme under huden din.

Så derfor er det så utrolig viktig å vite hvor dine sår er. Du må vite hva det er det som påvirker meg mest, og sårer meg mest når noen sier noe til meg. Hvis du ikke vet hvor dine triggere er, så vil det være veldig vanskelig for deg å kunne svare noen uten å reagere emosjonelt.

Så i denne situasjonen så vil du begynne å reagere i stede for å svare. Vi vet at noen såret oss. Men om du ikke vet hvorfor du føler denne sårede følelsen, og hva det menes for deg så er det vanskelig å reagere på en moden og sunn måte. Fordi vi har ikke blitt skjent med våre egne sår.

Derfor er det så utrolig viktig å vite hvordan du skal være glad i deg selv 100 %. Og når du gjør det så vet du alt om deg selv. Du må vite hvilke ting som du er mest sårbar til. Du må vite hvor dine sår er og hvor dine triggere er fordi det er noe du må begynne å jobbe igjennom.


> >>> Ikke i kontakt med egne følelser, få mange fine tips her. Også fine tips i forhold til narsissisme.


Dette handler om mer enn å bare mestre dine følelser. Dette handler om å beskytte deg selv mot misbrukene oppførsel som ikke er bra for deg.  Det handler om å elske deg selv gjennom slike hendelser. På den måten kan du også beskytte deg selv for narsissisme og manipulerende mennesker.

Det kommer til å være vondt og smertefullt når noen sier noe for å trigge deg, for å såre deg og sette deg ut emosjonelt.  Men her er det så viktig å ha klarhet over situasjonen. Du må kunne klare å ta et skritt tilbake og se det store bildet. Og forstå at selv om det gjorde veldig vondt, så hadde det ikke noe å gjøre med deg å gjøre. Og at du vet at det ikke er sant og å elske deg selv gjennom denne situasjonen.

Jo mer du gjør dette, jo mer vil også selvtilliten din også øke. Og jo mer så viser du en narsissistisk og giftig person at du ikke tolererer denne type behandling. Så når noen prøver å trykke på dine knapper så reagerer du ikke på de, men du svarer. Og å svare betyr å si hva du ønsker å si på en sunn måte, og sette en grense. Eller at du må gå fra situasjonen.

Har du opplevd dette at noen klarer å få kontrollen over deg ved at de spiller på dine emosjoner? At du sitter igjen såret, trist, lei deg og tenker hva skjedde nå? Del gjerne under dine tanker og erfaringer om dette.

Og del det gjerne med andre som kan ha nytte av denne kunnskapen, og som trenger å lære mer om narsissisme og manipulerende mennesker. Dette kan redde liv.

Bli også med med i den gratis selv-healende gruppen og fellesskapet for å heale angst og psykisk vold. Det er allerede en kjempe fin støttegruppe, med god energi. Du finner denne gratis gruppen på facebook, HER.

Last gjerne også ned min gratis gledes meditasjon som var en del av å forandre hele mitt liv. Den er fantastisk for å heale sår, sette grenser og elske deg selv. Du finner denne unike, fantastiske og gratis gledes meditasjonen HER.

Alt godt til deg.

Lys, glede og kjærlighet til fine, vakre deg.

Stor og varm klem, Nina <3


Svar og ikke reager med en narsissist, narsissisme


Om nina

Bli den beste utgaven av deg selv. Yoga, meditasjon, personlig utvikling, sunn og ren mat. Fin LivsGlede og Magi i livet.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.