Flygende aper og narsissistens smøre kampanjer


 

flygende aper og narsissistens smøre kampanjer

 


flygende aper og narsissistens smøre kampanjer

 


Flygende aper er narsissistens redskap for smøre kampanjer. Her vil jeg gjerne gå mer inn i rollen til de flygende apene, hvem som kan bli de flygende apene. Hvordan narsissisten får tak i flygende aper mot offeret deres.

 

Jeg vil også gå inn i hvorfor narsissisten bruker disse flygende apene, og hvordan overleve ved å håndtere flygende aper.

 

Viktig tema som kan redde liv. Det å har en narsissist rundt seg med flygende aper, kan føles veldig ensomt. Og du kan begynne å tvile på din egen sannhet. 

 

God lesing fine deg <3

 


 

flygende aper og narsissistens smøre kampanjer


Hva er flygende aper?

 

Flygende aper er skjent for narsissisten støttespillere. De er skjent for hjelperne til narsissisten, og en forlengelse av deres selv. De er også kjent for å være deres kampanje sjefer.

 

For de er på en måte der ute å får tak i nye folk, for å sette en person i dårlig lys. Akkurat som på en måte en religiøs person vil gjøre med å få nye kristne inn i et trosystem. Det en flygende ape gjør er at de prøver å konvertere deg inn i narsissistens verden, og det vil at de skal se realiteten til narsissisten.

 


 

Hvilken rolle har de flygende apene?

 

Rollen til de flygende apene er at misbruk gjennom andre. Som betyr at du har narsissisten og han eller hun får en viss type mennesker til å misbruke deg. Det betyr at narsissisten kan misbruke deg men gjennom disse menneskene.

 

De vil avvise deg, de vil få deg til å ikke føle deg bra nok, de vil gjøre skam på deg og kanskje også sette deg i dårlige situasjoner. De vil fortelle deg at du er gal og andre stygge ting. Og narsissisten ser da ut som at de er helt rene, og at de ikke er med på dette.

 

De flygende apene er også brukt til å spre falske rykter og sladder. Det er en av de mest viktigste rollene. De er avhengig av sladder.

 

De flygende apene gjør også narsissistens budgivning. Det er det smøre kampanjen er. De gjør hva som helst som narsissisten ønsker. Narsissisten vil at de skal gå ut å prate stykt om deg, og spre falske rykter om deg. Eller narsissisten vil at de skal misbruke deg eller la deg få følelsen av at du ikke tilhører. Eller de vil invitere deg til et sted, der de vet at noe kjipt kommer til å skje for deg. Og du kommer ikke til å føle deg komfortable der. Den slags ting.

 

De flygende apene får også narsissisten til å føle seg spesielle. At de er grandiose og at de har denne høye statusen. At de er en slags kjent person som narsissisten ønsker å føle seg.

 

Noen narsissister reiser ikke noen sted uten de her personene rundt seg som får de til å føle seg som de beste, og som kjendiser. De er ekstremt usikre på seg selv, og derfor så trenger de disse personene for å få de til å føle seg grandiose og at de er best.

 


 

Hvem kan bli disse flygende apene?

 

Det er to typer kategorier som kan bli deres flygende aper. Den første kategorien er de naive. De naive er bare personer som ikke vet noe om dette. De kan ikke se det. De har aldri vært gjennom noe sånt. De kan ikke engang forestille seg at noen vil gjøre noe sånt. Og finne på alle disse løgnene om deg, og spre de rundt i byen. De kan ikke engang forstå at et menneske kan gjøre noe sånt.

 

Eller så er kanskje også denne naive personen også en mer gjensidig avhengig type, som faller for de mer sterke og dominerende typene. Og at de ikke skjønner eller ser hva som faktisk skjer her.

 

Du kan til og med merke at du ble en slik flygende ape når du var i din naive tilstand. Før du våknet opp. Før du fant ut hva som faktisk skjedde.

 

Den andre kategorien som kan bli flygende aper er de giftige personene. Det er personer som har ingen grense. Eller de elsker sladder og drama, og de er avhengig av det. De har problemer med integritet. Og vanligvis så vil de ha noe fra narsissisten. De vil ha status, smiger og tjenester. De får noe ut av narsissisten. Og det er derfor de er villig til å være deres flygende aper.

 


>>> >>> Svar og ikke reager med en narsissist.


 

Hvordan rekruterer narsissisten flygende aper mot offeret?

 

Typisk det de vil gjøre, si det var et romantisk forhold. Du gjør det slutt. Og de vil gå rundt i byen eller i ditt samfunn, eller til og med på kontoret eller jobben. Om dette var en romanse på jobben din, som for eksempel en sjel eller en du jobber sammen med. Så vil de gå rundt og fortelle alle at det er du som er den som misbruker, eller at du er gal. De vil vanligvis spille på en av de to tingene.

 

Så de vil faktisk overføre sine dårlige egenskaper over på deg, og si at det er du som er den som misbruker. Og du du gjør alt det de har gjort mot deg, for å misbruke de. Kanskje de til og med ringer folk i din familie, og prøver å overtale din familie.

 

Eller kanskje dette skjer i din familie. En narsissist som er i din familie. Og andre familie medlemer blir brukt til denne hensikten. Så narsissisten går rundt å forteller folk at du er den som misbruker. At du er narsissisten.

 

Eller de tar from kortet om at du er gal. Misbrukere elsker å kalle deg gal når du har funnet ut av hva som faktisk foregår, fordi de må avlede deg. Så når narsissisten forteller deg at du er gal, så bør det settes på en alarm bjeller for deg. Å gjenkjenne at det er en smøre kampanje. Det er en ledetråd at de vil gå å gjøre en smøre kampanje mot deg.

 

Og ofte så vil de også spille rollen av at de bare er “bekymret” for deg. Det vil mest damer som er narsissister gjøre. Som for eksempel at de er bekymret for din helse, eller om informasjon om deg som egentlig var kun mellom deg og denne personen. Men som blir spredt videre fordi de er “bekymret” for deg. Det kan for eksempel være om du har begynt på anti-deppresive, så begynner de å fortelle andre at der er så bekymret for deg. Også sprer de dette rundt, at de er så bekymret for deg at du er så deprimert osv. 

 

 Enten så er det et stort svik fra deres side, når de forteller disse tingene om deg til andre. Og sprer personlig sensitiv informasjon om deg rundt. Eller de finner bare på dette, for sprer masse falske rykter om deg for å sette deg i et dårlig lys. Bare for å late som at de er “bekymret” for deg og din mentale helse eller hva det skulle være. 

 

Men det essensielle i det de gjør er at narsissisten lager dette nettet av en falsk realitet, og kaster dette ut til andre folk. Og da blir noen folk med på den realiteten som de presenterer. Og disse folka blir dratt inn i denne falske realiteten. Og det virker som at narsissisten har så mye følelse rundt dette, og de viser så mye energi. Så derfor kan det virke som at det er sant, spesielt for folk som bare ikke vet. 

 

Men de folka som blir med på dette, og støtter narsissisten men vet at dette er feil eller galt. Og de er giftige personer selv. De vil med glede bli med på den realiteten så lenge de vet at de får noe ut av det selv. Selv om de vet at det er en falsk realitet. 

 


 

Hvorfor bruker narsissisten flygende aper?

 

De liker å sette offeret i dårlig lys, sånn at du ikke forteller din sannhet. Eller at du føler deg så full av skam og redsel av du rett og slett ikke vil si noe. Og at du vil bare svelge alt. 

 

Eller kanskje de vet at du har motet til å fortelle sannheten til folk i ditt samfunn, familie, venner osv. Og de vil ikke at du skal avsløre den sannheten. Så derfor så må de sette deg i et dårlig lys. Og på den måten så er ikke folk helt sikker på hvem som faktisk forteller sannheten.

 

Eller kanskje det kan til og med se ut som at det er du som lyver i denne situasjonen, når det faktisk er det helt motsatte av realiteten. 

 

Noen ganger så vil narsissister få flygende aper selv om du ikke skjenner de engang. Kanskje du bare helt uskyldig gikk inn i denne nye jobben og denne personen begynte bare å rette seg mot deg. De hadde bare denne sjalu konkurransen over dine talenter, dine evner, din posisjon, de du skjenner eller noe lignende. Alle slags sjalu konkurranse kan lage en situasjon der en narsissist vil få tak i noen flygende aper, eller skape flygende aper for å gå mot deg. 

 

En grunn til denne sjalu konkurransen, så liker de noen ganger bare ikke at andre liker deg. Kanskje det er en person som ikke liker narsissisten eller de liker narsissisten, og nå vil narsissisten triangulere . For å sørge for at de liker narsissisten bedre enn de liker deg. De kan ikke la deg ha et slikt vennskap eller samhold med en person. 

 

Og ved hjelp av flygende aper så trenger ikke narsissistens hender bli så skittende av å misbruke deg, fordi de kan få ikke alle disse andre folka til å gjøre denne skittene jobben for seg selv. Og til slutt så kan du føle deg så alene, og usikker på din egen realitet. All den gassligtingen som skjer forvirrer deg. Når det er en person mot en person når det gjelder gaslighting, så kan det være veldig utfordrende. Når det er en hel gruppe som blir med på den realiteten om deg, og alle disse gasslighter deg. Da vil du føle deg veldig alene, og du vil bli fristet til å tvile på deg selv. 

 

Så de flygende apene kan være veldig kraftfulle allianser for narsissisten. 

 


>>> >>> Hvordan narsissisten bruker sladder


 

Overlevelses guide for å håndtere flygende aper:

 

1.Vær i din egen integritet.

Vær 100 % integritet sånn at de ikke har noe de kan bruke mot deg. Og en del av det er å svare i stede for å reagere. 

 

Det med å svare i stede for å reagere har jeg også laget en video og blogginnlegg om. Se link nedenfor. 

 

Så vær i din egen integritet. For hvis du friker helt ut, eller hvis du gjør noe galt. hvis du misbruker narsissisten tilbake elle bare skriker og det ser ut som at du er gal. Så har de noe de kan bruke mot deg. Og spesielt hvis du gjør dette foran andre mennesker. 

 

Narsissisten elsker å gjøre det. De elsker å kunne klare å provosere deg foran en hel gruppe av andre mennesker. Som for eksempel på et jobbmøte, en familie middag, du og din partner går ut med venner eller noe som dette. De vil gjøre dette foran andre mennesker. Og det vil gjøres over en lang tid. Og de får deg til å gjøre det, det er den verste. De vil få deg til å reagere, sånn at det ser ut til at du er den gale. Og de vil bruke det mot deg. 

 

2. Å gå ut av dette spillet. 

Det betyr at du velger å ha ingen kontakt med denne personen når det er mulig. Du vil ha ingen kontakt med narsissisten helt klart, men også med disse flygende apene. Du vil helt klart blokkere de på sosiale medier.

 

For hvis du ikke blokkere de, så vil det være en kilde til tortur for deg. Narsissisten vil bruke sosiale medier og alle disse menneskene mot deg. Og hvis du er i det stadiet der du er opphengt i hva de driver med, og du følger stadig med på hva de driver med på sosiale medier. Også ser du kommentarer og poster som de legger ut, som trigger deg. Så må du gå helt ut ved å ikke følge de på sosiale medier, og ikke ha noen kontakt med de.

 

3. Ikke prøv å overbevis dem om hva faktisk sannheten er.

Folk vil se hva de ønsker å se. Hvis de tror på narsissisten så er det som jeg skrev tidligere, at det handler om to typer personer. Nummer en er de naive, som bare ikke skjønner det. Og de ser det bare ikke. Og at du skal prøve å overbevise de om sannheten vil bare ikke hjelpe. Det vil bare ikke virke. 

 

Dine sanne venner vil gjenkjenne dette. De vil stå på din side og de vil ikke sette spørsmålstegn ved deg. De vil støtte deg og hjelpe deg. 

 

Den andre gruppen av mennesker, de giftige menneskene vil du ihvertfall ikke prøve å overbevise om sannheten. Fordi de vil ikke høre sannheten. De får noe selv ut av dette forholdet med narsissisten. 

 

Så ikke prøv å overbevis de. Det vil være en stor sløsing av din egen energi og mentale energi. Og mest sannsynlig det som vi skje på slutten av den samtalen, er at du vil føle deg enda mer tvil om deg selv. Du vil tvile på din egen realitet, og det blir vanskelig å holde på din egen realitet da. 

 

Hvis du er i en situasjon der du ikke kan kutte helt kontakten med narsissisten og de flygende apenen. Som for eksempel en du deler rom med, en du deler barn med, en del av en skole eller annen lukket gruppen du er med i, eller i en jobb der du ikke kan slutte i jobben ennå fordi du har ennå ikke fått en ny jobb. Vær forsiktig å ikke dele noe personlig informasjon med de flygende apene. 

 

Du vil ha minimalt med kontakt med de, og ikke noe personlig. Bare prat om været, sport og noe som er helt meningsløst. De vil bruke alt det mot deg, og all den informasjonen vil komme tilbake til narsissisten. Som da igjen har en dobbel effekt på deg. 

 

4. Om mulig, så flytt.

Om det gjelder en nabo eller du bor i et lite samfunn, så flytt bort fra det stedet. 

 

Hvis du er i en jobbsituasjon det er sånn, så kan du klare dette i en viss tid. Du kan lære deg hvordan du kan få bedre grenser, hvordan holde på dine grenser og svare i stede for å reagere. Men det er en midlertidlig situasjon, du vil ikke være i denne situasjonen, og fortsette å være i denne jobben. Du vil begynne å se etter en ny jobb, men da stille og ikke fortell til noen på jobben at du ser etter ny jobb. Ikke si det engang til noen du tror er på din side, hold dette helt for deg selv. For de kan ved uhell avsløre denne informasjonen til feil person.

 

Men få deg en ny jobb så fort som mulig, så du kommer deg ut av det miljøet. 

 


Smøre kampanjen er helt knusende. Å håndtere flygende aper er helt forferdelig. Det er mange mennesker, er jeg sikker på, som har tatt selvmord fordi de hadde hele denne gruppen med mennesker mot seg. Og de følte seg bare så alene, så dypt tvilende på seg selv at de ikke klarte å finne en grunn til å gå videre. De klarte ikke å finne en vei ut. De viste ikke hva som skjedde her, og at det var faktisk alle de andre som var gale og ikke de. 

 

Fordelen med denne erfaringen er at du lærer hvem som er dine sanne venner er. Og kanskje du ikke viste det. Livet har den måten at det avslører hvem folk er over tid. Og det er kanskje ikke i dag. Men på et tidspunkt så vil folk avsløre seg selv til deg. Og vær ihvertfall takknemlig for at disse folkene avslørte seg selv. For de er ikke dine venner. Du stoler ikke lenger på de. Og at du ikke lenger deler og gir energi til de. Og at du nå vet at du skal ikke gå ditt for vennskap, for lojalitet eller tillit.

 


Så håper virkelig at dette kan hjelpe fine deg. Dette er viktig informasjon som kan redde liv. Har du gått igjennom lignende episoder med flygende aper? Eller går du kanskje igjennom dette nå?

 

Vennligst kommenter under for å høre dine synspunkter på dette. Hva har hjulpet deg? Hvordan skal du løse situasjonen og hva er ditt neste skritt?

 

Husk at du er bra nok akkurat som du er <3

Sender deg masse lys, glede og kjærlighet fra mitt hjerte til ditt hjerte.

 

Stor gledesklem, 

Nina

 


Om nina

Bli den beste utgaven av deg selv. Yoga, meditasjon, personlig utvikling, sunn og ren mat. Fin LivsGlede og Magi i livet.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.