Når narsissisten forkaster deg 4


når narsissisten forkaster deg

 


 


Har du vært igjennom en narsissistisk forkastning selv eller er du redd for at det kommer til å skje? Da vil jeg gjerne forklare for deg hva en narsissistisk forkastning er for noe og hvorfor narsissisten forkaster deg. Jeg vil også gjerne gi deg noen tips på hvordan håndtere en forkastning.

 

Det kan være veldig smertefullt for deg å bli forkastet når du ikke venter det. Kanskje narsissisten forkaster deg for en annen, eller de gjør det fordi de får ikke nok narsissistiske forsyninger av deg lenger.

 

Les og få mange finte tips under ❤️

 


Hva betyr ordet forkastning:

 

Å forkaste betyr å kvitte deg med noe du ikke lenger har brukt for, og bare kaste det vekk. Så det er å kaste vekk noe du ikke trenger eller som du ikke lenger har behov for. 

 

Når det gjelder en narsissist, sosiopat eller psykopat så vil de forkaste deg for en ny forsyning. For noen andre som er et lettere bytte. Og de vil kaste deg vekk som et stykke søppel, på den mest grusomme og slemme måten. Sånn at du føler deg forferdelig avvist, og ikke bra nok. 

 

Og det kan være den mest smertefulle formen av svik som du noengang har opplevd. 

 


>>> >>> Svar og ikke reager med en narsissist eller manipulerende person

 


Hvorfor forkastet de deg?

 

1.For det første så ble du mer våken og bevist på hva som faktisk skjedde i situasjonen, og hva som faktisk skjer.

 

Og det er ikke akseptabelt for en person som prøver å lure og missvise deg. 

 

2. Du sa ifra om deres oppførsel.

Enten så sa du ifra om deres oppførsel som manipulerende, misbrukende eller bare uakseptabel. 

 

Kanskje du ville prate med de om ting som skjedde, som de ennå ikke har tatt ansvar for. Og det er ikke akseptabelt for en narsissist eller en annen misbruker, fordi hele greie deres er å unngå å ta ansvar for noe. Så de vil finne en annen som ikke gjør det. 

 

3. Når du begynner å sette nye grenser.

Det betyr at de får mindre narsissistiske forsyninger fra deg, så de må finne noen andre som har mindre grenser enn deg. 

 

4. Triksene deres virker bare ikke på deg lenger. 

Du lærer deg hvordan du skal svare i stede for å reagere til manipulerende mennesker. Da reagere du ikke lenger emosjonelt, og gir dem ikke deres narsissistiske forsyninger og det er ikke lenger morsomt for de. 

 

De vil ha noen som vil finne seg i deres triks og ha en person de kan få ut hva de ønsker selv. 

 

5. At de har tømt deg helt tørr.

Og dette er kanskje også den tristeste av de alle. De har rett og slett slitt deg helt ut. Du har rett og slett ikke noe mer narsissistiske forsyninger å gi til de. 

 

De har tømt bankkontoen din, dine følelser og din fysiske helse. Kanskje du er syk nå og det er en unnskyldning de har for å forkaste deg. 

 

Eller kanskje du ikke ser like vakker eller kjekk ut lenger, fordi at all det stresset du har gått igjennom har tatt vekk utstrålingen din. Og rett og slett har tømt deg for din livskraft, og fra skjønnheten og gløden du husker at du hadde før. 

 

Da har den manipulerende personen rett og slett tømt deg, og de får ikke lenger noe narsissistiske forsyninger fra deg. Og dermed må de finne en ny. 

 


Hva er hovedgrunnen til forkastingen?

 

Hovedgrunnen til forkastingen er at de fant et lettere bytte enn deg til å få narsissistiske forsyninger. 

 


 

Savner de deg etter forkastingen?

Selv hvor utrolig dårlig de behandlet deg så savner du de fortsatt. Du elsket dem virkelig. Og spørsmålet er da om de savner deg nå etter forkastingen?

 

La meg spørre deg et spørsmål? Hvor lenge tenkte du på noe søppel som du kastet i dag? Husker du engang hva det var du kastet i søpla?

 

Det er hvordan narsissisten ser på mennesker. De er bare objekter. Folk kan bare kastes vekk som at de var et stykke søppel. Som at det var en leke som gikk i stykker og som ikke lenger server de lenger. 

 


Hvordan kunne de gjøre noe sånt?

 

Når du først forstår hva en forkasting er og hva som skjedde med deg, så er det neste logiske spørsmålet hvordan kunne noen gjøre noe sånt? Hvordan kan de ha hjerte til å gjøre noe så ufølsomt? 

 

Svaret her er at du er et objekt for de. Du er ikke et menneske, men et objekt. Bare et objekt som de kan bruke og kaste vekk når det passer for de, og ikke lenger server de. 

 

Når dine narsissistiske forsyninger tørker inn så er du rett og slett ikke brukbar for de lenger. Du har gått ut på dato, og må kastes vekk. Og det er derfor de kaster deg vekk som et stykke med søppel.

 

På toppen av det så vil de oppføre seg som at du aldri engang eksisterte for de. De kan gjøre det, fordi din sannhet ikke passer inn i deres realitet og spillet som de spiller. 

 


Vil de komme tilbake etter forkastingen?

 

Jeg vil oppmuntre deg til å ikke gjøre dette. Det er veldig farlig å tenke sånn og mest sannsynlig så vil de komme tilbake til deg. Det kalles hoovering. 

 

Det er to måter å ikke ha kontakt med en narsissist på. Den ene er at de forkaster deg, den andre er at du velger å bryte kontakten med de. For det er de to valgene som vanligvis skjer. 

 

Men selv når de forkaster deg så kan du forvente at de vil komme tilbake igjen for å prøve å få deg inn igjen (hoovering). 

 

De vil vanligvis gjøre det når deres nye forsyning begynner å sette grenser, og de får ikke lenger de narsissistiske forsyningene som de trenger. Eller til og med for å triangulere med deres nye forsyninger. Så kanskje de har gått igjennom hele den idealiseringsfasen med den nye forsyningen, og nå er de klare for å gå inn i devaluerings fasen. Les mer om idealisering og devalueringsfasen her. Så dermed ser de etter noen å triangulere med mot den nye forsyningen.

 

Kanskje de da kommer tilbake til deg for litt positive forsyninger, for å prøve å gjøre deres nye forsyning sjalu. Og det er alt de gjør, de bare spiller med deg. De roter med hodet ditt. Og hver gang du slipper de inn igjen, så vil det bli verre. Det vil bli enda verre. 

 

Når de kommer tilbake så er det alltid midlertidlig. Det er alltid for å gjøre noen andre sjalu eller fordi de desperat ser etter nye forsyninger. Det er aldri på grunn av deg. Det er aldri fordi de elsker deg. Det er aldri fordi de savner deg. De tenger bare forsyninger. 

 


Hva kan du gjøre etter en forkastning?

 

1. Det aller viktigste er at du starter din healing prosess.

Jo før, jo bedre er det. Hvis du har akkurat startet med denne prosessen, så få min gratis meditasjon her. Denne meditasjonen forandret hele livet mitt, og har også hjulpet for mange andre. Her vil du lære å slippe på vonde sår, elske deg selv og mye mer. Få min gratis meditasjon her.

 

2. Avslutt dette for deg selv.

Forstå at du vil aldri få en avslutning fra de. De vil nekte å gi deg det. De vil bare begynne å gi deg skylden for alt, og prøve å få deg til å ta ansvar for ting. Og får deg til å føle deg enda verre og enda mer traumatisert enn du var før. 

 

Gi denne avsluttningen til deg selv. 

 

3. Integrer to veldig viktige affirmasjoner.

Nummer en er DET VAR IKKE DIN FEIL ❤️

Nummer to er DU ER VERDIG ❤️

 

Det er en av de største knuserne til din selvtilitt og selv-verdi, og det er at du bare føler deg så verdiløs. Etter at noen avviser deg og kaster deg i søpla som at du ikke engang har eksistert. 

 

Så minn deg selv på de to mantraene, fine deg. 

 


>>> >>> Flygende aper og narsissistens smøre kampanjer.

 


4. Sørg for at du kutter de energiske forbindelsene til denne personen.

 

Og det er å kutte de energetiske forbindelsene. Du må kutte denne forbindelsen mellom dere, for ellers så vil det være mye vanskeligere å bevege deg videre. 

 

Hvis du ikke bryter denne forbindelsen så vil du konstant sende og motta informasjon og energi med denne personen. 

 

5. Fokuser på takknemligheten.

Og dette kan være den vanskeligste men det kan også være den som vil hjelpe deg mest. Og det er å fokusere på takknemligheten. Ikke takknemligheten at de har såret deg, men takknemligheten at de gjorde deg en tjeneste ved å gå sin vei. 

 

De gjorde deg en tjeneste ved å dra. Sånn at du ikke trengte å ta det vanskelige valget. For hver dag som du ville blitt lenger, vil være enda mer traumatisering som du ville opplevd. 

 

Vær også takknemlig for at de ikke lenger er ditt problem. Hvis du blir usikker, tvilsom og sjalu fordi du ser de med nye forsyninger. Så minn deg selv på og takk deg selv for at det ikke er deg. Og vær glad for at denne personen er ikke lenger er ditt problem. 

 


Så jeg håper virkelig dette innlegget hjalp deg. Å kunne legge forkastningen bak deg og vite litt mer rundt dette. Og vite hva du skal gjøre nå for å komme deg videre og for å starte healing prosessen.

 

Har du opplevd dette? Eller er dette noe du går igjennom nå? Del gjerne dine kommentarer under for å få ut ting, og for å kunne hjelpe andre som sliter i denne situasjonen.

 

Husk at du er bra nok som du er, og jeg setter så utrolig pris på deg <3

 

Lys, glede og kjærlighet fra mitt hjerte til ditt hjerte <3

 

Stor gledesklem, Nina Om nina

Bli den beste utgaven av deg selv. Yoga, meditasjon, personlig utvikling, sunn og ren mat. Fin LivsGlede og Magi i livet.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

4 tanker om “Når narsissisten forkaster deg

 • Anita

  Heisann ? Jeg hørt på mange innlegg av deg og må si at du er veldig flink og pen..Jeg har vokst opp med en Narisistisk mor og jeg var syndebukken i familien..Vi er 3 søsken..Jeg har alltid vørt veldig ærlig og stilt spørsmål så jeg var jo farlig da så hun har i alle år prøvd å knuse meg så jeg har nesten ikke kontakt der lenger Max 2 ganger i året..Så har jeg vært sammen med en Narisist i 5 år..Jeg trodde jeg hadde funnet drømmemannen.men han begynte devalueringen etter ca 7 .m .n d men jeg skjønte ingen ting hvorfor han var slik og ting ble bare verre og verre men jeg var fanget i nettett.. Fra og være en livsglad person så var jeg helt i kjelleren på slutten..Jeg valgte å bryte..Det har tatt meg to år og bli nesten meg selv igjen.men jeg blir ikke den samme igjen
  Der har vært beintøff for jeg gar vært dønn alene og har ikke hatt noen å prate med for de som ikke har opplevd slike dyr vet ikke hvordan slike personer holder på…Jeg viste ikke hva Narisisme var for noe før jeg hørte på Anita Swemi sine You Tube snutter
  Nå vet jeg hva der er så hører jeg mye på deg.
  DU er kjempeflink så tusen takk for den jobben du gjør..Klem Anita

  • nina Innleggsforfatter

   Hei Anita 😉 Så kost å høre fra deg, og tusen takk for at du deler. Og herlig å høre at det jeg har lagt ut har hjulpet deg, det gleder meg stort <3 Flott å høre at du har kommet deg bort fra han, og at du nå healer. Anita er kjempe flink. Sender deg en god og varm klem, så fint å ha deg her. Stor goklem, Nina

 • Bestemor på papiret

  Takk:)
  Jeg har møtt mange narcisster i mitt liv, men først i en alder av 40 lærte jeg å sette grenser. Det som da skjer, er som du skriver – de forsvinner. Og det er helt greit.

  Men det kan også koste. I mitt tilfelle koster det meg å bli kjent med mitt barnebarn. Men så lenge min sønn ønsker å leve livet med den personen som har satt sitt hat til hans mor, så er det hans valg. Hun får ikke bruke hverken min sønn eller mitt barnebarn som våpen, så jeg holder meg unna, og det gjør også de.