Hvordan Beskytte Deg Selv Mot Narsissister Som En Empat


 

 


 


Det empater ofte sliter med er å sette grenser og ta ansvar for sine egne handlinger. Som empater så kan vi tro at vi bare trenger å snu det andre skinner til, og være hyggelig mot alle. Selv de som også behandler oss dårlig. 

 

Men det er ikke å være en empat eller å være spirituell. Sannheten er at vi er ikke her for å prøve å heale alle, som gjør at du selv kommer helt ut av ubalanse. 

 

Men dessverre så er det sånn for mange empater. At vi ofter healer andre på bekostning av vår egen helse og velvære. Som er veldig usunt. Og vi hjelper heller ikke den andre personen, når vi tillater at de utfører ting som ikke er bra mot andre. 

 

Så det å være en empat eller å være spirituell betyr ikke at vi skal tilgi en person om og om igjen, ihvertfall ikke når vi er i et forhold med de. Så det betyr at det å være spirituell, betyr ikke at du skal være en dørmatte for andre. Dette gjelder alle forhold som både med kjæreste, venner, på jobben osv. 

 

Så håper dette innlegget kan være til hjelp for deg. Last gjerne også ned min gratis gledes meditasjon, for å starte din healing. 

 

God lesing fine deg. 

 


 


 

Hvordan beskytte deg selv mot narsissister som en empat?

 

1. Føle deg komfortabel med å sette grenser:

Når vi tillater at noen går over våre grenser, og vi ikke gjør noe med det. Så lærer vi dem enkelt og greit hvordan de skal behandle oss. Og etterhvert så forstår en narsissist at de kan gjøre hva de vil, og det vil ikke være noen konsekvenser rundt det. 

 

Når vi da tilgir en narsissist igjen og igjen, så setter de ingen spørsmålstegn ved seg selv. De vil aldri ha noen åpenbaring og begynne å se din ubetingede kjærlighet for dem. Det som skjer i stede er at de ser den som de misbruker som frastøtende. Og det er også derfor  misbruken blir mer av med tiden. 

 

Mange som for eksempel er religiøse er lært opp til at de skal snu det andre skinnet til. Men det funker ikke med narsissister og andre manipulerende mennesker. 


>> >>> Kjenntegn på en narsissistisk mor.


Vi er ikke forpliktet til å hjelpe alle rundt oss. Og du er ikke en slem person om du setter opp grenser i dine forhold. Hvis noen sier til deg at du er slem fordi du står opp for deg selv, prøver de å bruke religiøs kontroll energi på deg.

 

Vi trenger alle grenser. For hvis vi ikke har dem, så vil vi fortsette å tiltrekke oss mennesker som er manipulerende og narsissistiske. Empater ville hatt en mye enklere tid i livet om de kan akseptere at å sette grenser er utrolig viktig, hvis du vil starte med å ha sunne forhold. 

 

Hvis noen ikke vil forandre seg. Så er det å sette en grense, si nei og komme deg unna vanligvis det eneste sunneste valget du kan gjøre. 

 

Det mest kjærlighetsfylte vi kan gjøre, er å holde et annen menneske ansvarlig for sine handlinger. Og gjøre det i stede for å rense opp for dem hver gang. Ellers lærer du de at det er ok å forsette å gjøre de sårende tingene som de gjør. 

 

2. En narsissist er ikke en torturert sjel som trenger din spesielle kjærlighet:

 

Nesten alle empater som har vært i et forhold med en narsissist, har trodd at hvis de bare kan vise narsissiten hvor dyp deres ubetingede kjærlighet er. Så vil narsissisten plutselig ha en åpenbaring der de innser at det er en helt spesiell og sjelden kjærlighet tilgjengelig. 

 

Kjærligheten til en empat har en healende effekt. Men det gjør ingenting for å forandre en narsissists oppførsel eller motiv. Narsissister er personer uten moral, og setter heller ikke pris på de tingene andre folk gjør for dem. I stede så føler de at de har full rett på all slags kjærlighet og hengivenhet som er rettet mot de. 

 

Nesten alle personer som narsissisten har vært involvert med gav dem denne ubetingede kjærligheten. Men det triste er at narsissisten ser på dette som lett skiftbart, og bruker lett andre. De vet intuitivt at det er mange sårede mennesker der ute, som er redd for å implementere grenser i frykten av å miste sine forhold. 

 


>> >>> Deilig yin yoga video for depresjon med affirmasjoner.


Og de fleste narsissister ser også stadig etter nye narsissitiske forsyninger. Det er også derfor når forholdet deres tar slutt, så ser du de ofte så fort sammen med noen andre. Hvertfall når det gjelder den mer ikke skjulte narsissisten. Den skjulte narsissisten kan bruke litt lenger tid på nye forsyninger eller gå inn i nye forhold. Fordi de prøver å gjemme seg litt mer.

 


Håper dette var til hjelp for deg. Last også gjerne ned min gratis gledes meditasjon for å starte å heale etter narsissistisk og psykisk misbruk. Den forandret hele livet mitt, og flere hundre andre har også lasted den ned.

 

Del også gjerne med andre, om du tror dette kan hjelpe noen. Kanskje du kan rette en annens fremtid.

 

Hva er dine erfaringer rundt dette og det å være empat?

 

Lys, glede og kjærlighet fra mitt hjerte til ditt hjerte.

Stor godklem, Nina <3

 

 


Om nina

Bli den beste utgaven av deg selv. Yoga, meditasjon, personlig utvikling, sunn og ren mat. Fin LivsGlede og Magi i livet.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.