Hvordan Ser Narsissisten På At Du Bygger Deg Selv Opp Igjen?


 

 

 


 

Hvordan ser narsissisten på at du jobber med å komme tilbake til normal helse og styrke i livet igjen?

De ser nemlig på dette som at du gjør opprør mot de. Som at du går imot deres autoritet og kontroll. Som at du da ikke lenger tillater at de skal kontrollere deg. De ser det som at du slipper unna deres fengsel og kontroll.

De ser ikke på det som at du blir bedre, og forbedrer deg selv. De ser ikke på det som at du blir bedre. Når du prøver å bevege deg videre, så vil de se på det som en utfordring.

De ser på det som en konkurranse der de må vinne deg over på deres side igjen. Hvor de må bevise noe. De ser på det ikke som at du har funnet ut av hvem de er, og at du prøver å komme deg videre i livet ditt.

 

God lesing fine deg <3

 


 

Narsissister elsker å konkurrere:

 

Narsissister elsker å konkurrere. De har en sterk lyst til å bli mer suksessfulle enn andre. De har en sterk lyst til å vinne for alt det måtte koste, og uavhengig av hva de kan mister i prosessen.

Det kan hende at du nekter å svare de eller holde kontakten med de. Men deres ønsket deres er at de vil at du skal samarbeide med de. De kommer ikke til å innrømme at de er overvunnet.

Bare fordi du har tatt en avgjørelse at du ikke lenger ønsker å ha noe mer med de å gjøre. Bare fordi du vil fokusere på din selv-pleie og selv-kjærlighet reise, betyr ikke at de vil slutte å ta kontakt med deg. De vil returnere til deg på et punkt, når de har funnet frem til en passende strategi.

De kommer ikke alltid tilbake. Men om du er i en vanskelig situasjon så øker det sjansen for at de kommer tilbake. De vet da at du kanskje kommer til å svare bedre på deres hoovering forsøk.

Men hvis du har kommet deg videre, du gjør det bra og ting har blitt bedre siden du var med de. Så vet de at de ikke har noe de kan bruke for at du kan forandre mening, om det å gå videre i livet etter de. Du kommer da til å se at å være uten de, vil være mye bedre for deg. Og hvis du har det bedre uten de, så er det ingen grunn for deg til å gå tilbake til de.

Det er lettere for deg å ikke godta deres triks når du har gått videre, og skapt et bedre liv for deg selv. Fordi nå er du i en bedre tilstand, enn når du var når du var sammen med de.

 


 

>>> >>> Hvordan beskytte deg selv mot narsissister som en empat.

 


 

Har du ikke kommet deg videre?

Men om du ikke har kommet deg videre, ikke er takknemlig. Er fanget i  negative og dårlige følelser, så vil gjerne narsissisten komme inn i bilde. For de vil da “hjelpe” deg og komme med svarene. De vil komme inn med løsninger til dine problemer. De vil være en som du tilbringer mye tid med. Så de vil komme tilbake som en som virker som prøver å hjelpe deg. Det gir dem en mulighet til å komme inn i livet ditt igjen. De må være nær deg for at de fortsatt kan observere hva du driver med.

De følger alltid med på deg. Selv etter at du har beveget deg videre. De følger alltid med for å se når de kan komme inn i livet ditt igjen. For å se om du er på en tid der du trenger hjelpe for eksempel. Og om de ikke kan se en mulighet til å komme inn i livet ditt igjen, så vil du ikke høre fra de.

Men om de kan se at du går igjennom noe. Og du går igjennom angst, sorg eller smerte. Det betyr at du kan være mer villig til å godta deres hoovering forsøk.

Når du prøver å dra, heale og bevege deg videre så ser ikke de det som at det virkelig er slutt. I deres hode så har ikke du engang autoriteten til å ta den avgjørelsen. De må alltid ha de siste ordet.

Så når du prøver å dra fra de, og bevege deg videre i livet. Så ser de på det som en midlertidlig pause bare. De ser på det som at det ikke er permanent, og at dere kommer til å finne tilbake igjen på et punkt.

Det er veldig lite sannsynlig at de vil prøve å komme tilbake om du gjør det bra, har det bra og gjør suksess i livet. Hvis du har healet etter forholdet og snudd livet ditt helt om, så kommer de ikke til å se noen muligheter til å komme inn i livet ditt igjen. Hvis du er virkelig glad og har det mye gøy i livet ditt, så kan de ikke lure deg til å tilbringe tid med de. Fordi det er ingenting de kan gi til deg som du ikke allerede har.

Du må være på et sted at du trenger noe fra de, for at de skal komme tilbake til deg. Fordi om du ikke trenger noe fra de, så ville du ikke ønsket å ha de rundt deg. Og dette vet de. De vet at de ikke har noe å tilby deg fortsett fra overfladiske ting.

De kommer ikke tilbake å får kontakt med deg på et dypt emosjonelt plan. De kommer ikke til å klare å få en dyp emosjonell kontakt med deg, for det er noe de ikke klarer. Og dette vet de allerede. Og det er derfor de er så avhengig av penger og de materialistiske tingene for å få deg inn i deres nett. Og når de har fanget deg så fokuserer de på å kontrollerer deg, og å sette deg i en tilstand av frykt. Et sted av frykt der du ikke kommer deg ut av.

Det handler om å lure og fange deg. Og få deg til å føle som at du ikke har noen andre alternativer. Fordi de vet allerede at ved en vanlig anledning da, så ville du kommet deg vekk derfra. Og det er derfor de er så avhengig av frykten og kontrollen. Og får deg til å føle som at du ikke kommer deg vekk. Og får deg til å føle som at du ikke har noen andre alternativer.

 


 

Når du har klart å bevege deg videre etter narsissisten:

Men når du har klart å bevege deg videre, og du fokuserer på din egen healing reise. Så må narsissisten akseptere at de ikke lenger har tilgang til deg. De vil da ikke prøve å komme tilbake. De vil ikke sette seg selv i en posisjon der de vil bli avvist av deg. Det er bare når du er i smerte og stress, og når du fortsatt er emosjonelt invistert i de og trenger noe, så vil det være vanskelig å motstå deres hoovering.

Når du ikke har gjort noe fremskritt så vil narsissisten se det som at du ikke har beveget deg videre. De vil se det som at du fortsatt tilhører de. Fordi de kan fortsatt se skaden som de har gjort mot deg. De kan fortsatt se skaden som har skjedd med dine verdier, hvordan du fungerer i livet eller normal funksjon. Det får dem til å føle seg kraftfulle og betydningsfulle. Det får dem til å føle at de har muligheten til å påvirke din oppførsel. Det får dem til å føle at du passer med de.

De vet hvilke typer situasjoner som er best for de. De observerer hvordan du har kommet deg videre, og hvilke tiltak du har gjort for å forbedre livet ditt. De kan se hvordan du lever. Så hvis du sliter med å finne fred, ro, glede, tilfredshet så kan det være en høy risiko for at du går tilbake til narsissisten. Eller finner en annen person som er en narsissist. Så du må ta tiden for å kunne heale etter et slikt forhold. Du må finne indre fred. Og inntil du har healet dine indre sår så vil disse narsissisten fortsette å komme tilbake til deg.

Narsissister er som rovdyr. De er som haier som kan lukte ditt blod. De kan gjenkjenne en mulighet til å utnytte noen som er i en vanskelig situasjon. Og til du har healet dine indre sår så vil de fortsette å kunne lukte ditt blod. Da vil de forsette å utnytte deg. Fordi de ser deg som å være svak. De ser at det kan være enkelt å utnytte deg. Med mindre de ser fremskritt. Med mindre de ikke lenger ser at du lider fra skaden som de har forårsaket. Når du gjør fremskritt så begynner de å se på deg annerledes. De begynner å se deg som en person som ikke lenger er tilgjengelig for de. De ser det som at du ikke lenger er under deres kontroll. Og at du ikke trenger deres svar. Du trenger ingenting fra de. De kan ikke gi deg noen ting som du ikke allerede kan gi til deg selv.

Og det er derfor de er tvunget til å se deg leve ditt liv på måten som du alltid ønsket å gjøre. På den måten som alltid har vært meningen for deg. Nå som du er fri.


 

>>> >>> Yin yoga video for stiv nakke og stive skuldre, mye stressa? Fin video å trene til å for å slappe av i kroppen.

 


 

Så håper dette innlegget var til hjelp for fine deg. Og at du er i gang med din healing reise for å beskytte deg selv. Sender deg en god og varm klem.

Hva er dine erfaringer rundt dette? Del gjerne dine tanker under.

Lys, glede og kjærlighet fra mitt hjerte til ditt hjerte.

Stor goklem,

Nina <3


Om nina

Find joy after trauma. Yoga, meditation, pure food recipies & self love. Gluten free, sugar free, paleo & vegan recipies. Namaste. Wish you joy, love and light, Nina <3


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.