Hils på meg


Transformer Livet Ditt Etter Trauma Til Mening og Masse LivsGlede

med Nina Lundgård

 Hvem Er Nina Lundgård?

 

Nina er utdannet NLP Coach og tar for tiden en coaching utdannelse i Narsissistisk Recovery Coach, spesialiserer seg innen C-PTSD, blogger, yoga instruktør på Sats og kurs skaper. Hun hjelper mennesker å fri seg selv etter forhold med narsissister, sosiopater og psykopater og andre manipulerende mennesker og energi-tyver. Hun lærer deg både hvordan du skal tenke,  handle og effektive redskaper for å hjelpe vakre sjeler å komme seg etter narsissistisk og psykisk misbruk. 

Ninas selv-healing prosess startet i 2001 etter traumer fra barndommen, og nær døden opplevelse i 2013, som gjorde at hun ville velge en ny vei i livet.

Hun har trent innenfor holistisk healing og personlig utvikling i over 14 år. Nina lærer også kontinuerlig og videreutdanner seg innenfor holistisk helse og personlig utvikling. Hun lærer også konituerlig om det som har hjulpet henne, og som interesserer henne. Hennes utdanning spres seg fra både Yin yoga lærerutdannelse til Narsissistisk Recovery coaching utdannelse.

Som en overlever fra traumer og psykisk misbruk selv fra hun var liten, så spesialister hun seg i en holistisk og alternative måte å selv-heale og fri seg selv etter psykisk misbruk. Klienter hun har coachet sier ofte at “hun skjønner de så godt” siden hun selv har vært på akkurat samme plass selv. Det er derfor hennes coaching klienter og de som ser på hennes videoer stoler på hennes ekspertise. Gjennom hennes YouTube videoer så har det hjulpet ekstremt mange mennesker til å finne glede igjen. Ninas holistiske måte å coache og gi mer livsglede på er utrolig verdifull i tillegg til tradisjonell samtaleterapi.

Nina tilbyr både 1:1 coaching timer over Zoom, teksting eller personlig møte i lokaler i Sarpsborg sentrum. Hun tilbyr også et verdifullt og veldig hjelpfullt månedlig gruppe coaching medlemskap. På hennes nettside så kan du finne verdifulle nettkurs for å fri deg selv etter narsissistisk og psykisk misbruk.

Ninas Utdanning og Trening:

Yoga Lærerutdaning, 200 timer – Brett Larkin, 2020-2021, pågående 

Yin Yoga Lærerutdanning, modul 1 og 2, 50 timer – Ulrika Norberg 2020

Yin Yoga Kurs – Sats, Bjørn Jakobsen – 2020

Narssisistic Abuse Recovery Coach – Michele Lee Nieves – 2019-2020

Influencer Business Program – Brendon Burchard – 2019

Yin Yoga Lærerutdanning, 30 timer – Kassandra Reinhardt – 2019

Yoga For Athletes – Sats, Bjørn Jakobsen – 2019

Anatomi, fysiolog og treningslære – Safe Education – 2019 

Styrketrening kurs – Sats – 2019 

Markedsøkonom – BI – 2008-2009

NLP Coach Practitioner – Cani Coaching – 2006

Hudpleier og massør – Beauty Hudpleieskole – 2005-2006

Shaman kurs – 2004

Theta Healing Kurs – 2003