Bestilling 20 minutter gratis coaching time: fra angst til glede


La meg hjelpe deg med din mentale helse (angst, depresjon), dårlige forhold, selv-kjærlighet, healing og bli fylt med glede og de gode følelsene:

Vennligst fyll ut skjemaet under og jeg kontakter deg for en 20 minutter gratis prat, for å finne ut hvordan jeg kan hjelpe deg på best mulig måte.

Jeg tilbyr både coaching via nett (skype, zoom eller annet avtalt sted på nett) eller personlige møter. Jeg holder til i super fine lokaler hos Sarpsborg Naprapatklinikk.

Priser varierer fra kr 850 for enkelttimer  og oppover. Jeg tilbyr også ulike Lev Ditt Beste Liv pakkepriser fra kr 2400 og oppover.


 

Jeg gleder meg til å prate med deg og å kunne hjelpe deg. Og er det noe som helst du lurer på, vennligst send meg en epost til nina(a)purejoybynina.no

 

Gleder meg til å høre fra fine, vakre deg. Vennligst trykk på linken under for å komme rett inn i min kalender og sette opp en coaching tid.

 


 

Vennligst trykk her for å sette opp din gratis 20 minutter gledes coaching med Nina, etter at spørsmålene over er fylt ut.