Bloggere


Heidi Larsens blogg:

bronzer2

Jeg syns BareFaced Beauty sitt mineral foundation virkelig er bra, og det dekker godt!

 

Du kan få en medium til full dekkevne, det kommer helt ann på hvor mye produkt du bruker og hvilken kost du velger å påføre det med. For et

jevnt resultat påfør enfuktighetskrem først og la den trekke godt inn. Dette foundationet føles ikke tungt på huden, ser naturlig ut og gir en fin glød!

– Heidi Larsen, 29 år, Trondheim, Makeup-artist.

 

 

 

 

 

Celina Stampers blogg:

barefacedCelinaStamper

BareFaced Beauty føles fin på huden og jeg kan lett bygge den opp fra lett til medium/full dekkevne.

Når jeg prøvde denne mineralfoundationen ble jeg positivt overrasket. Jeg hadde fått tilsendt en nydelig ansiktsfarge som ga meg glød. Den smeltet inn i huden ved påføring og den dekket ganske godt! Det eneste den ikke dekte var de aller mørkeste pigmentflekkene eller urenhetene. Jeg likter mineral sminken veldig godt.

– Ceilina Stamper, 17 år,  Sandefjord.

 

Miss universe Norway deltaker Lejlas blogg:

Jeg ble veldig veldig fornøyd med BareFaced Beauty makeupen. Den dekker godt, holder ut hele dagen og det føles ut som jeg ikke har noe sminke på meg i det hele tatt. Så denne blir jeg å bruke fremover!

Jeg bruker Kanebo til vanlig og har brukt det i over 2 år, så jeg var veldig skeptisk i begynnelsen på om jeg skulle bli fornøyd eller ikke.

– Lejla, Miss universe Norway deltaker, 22 år.

 

 

 Trine-Lises blogg.

 Jeg har testet BareFaced Beauty, som er prisvinnende 100% ren mineral make-up. Jeg er kjempe fornøyd med den sminken! 244027-9-1363248289807Anbefales virkelig! Jeg har prøvd å ta før og etterbilde…

 

– Trine-Lise Austad, modell, 29 år.