En-til-en: Angst til glede coaching og gratis kartleggingsamtale


En-til-en: fra angst til glede coaching, bli den beste utgaven av deg selv

❤ Du ga meg fine råd Nina.

Og det hjalp meg veldig.

– Guro Ognedal Forsmo


Ønsker du mer glede, latter og fine følelser i livet? Ønsker du å komme deg ut av angst, depresjon, tunge følelser eller andre utfordringer i livet ditt? Ønsker du å få en dypere og mer meningsfull kontakt med både andre og deg selv? Ønsker du bedre forhold til kjæresten, familien, jobben, venner og deg selv? Eller bare mer klarhet rundt dine forhold? 

Jeg føler med deg og jeg vil gjerne hjelpe deg. Jeg har også hatt det veldig tungt for mange år siden, men jeg har klart å komme meg ut av det. Hva om jeg forteller deg at jeg har tidligere slitt med alvorlig angst, depresjon og stress. Dette startet for meg når jeg var 6 år. Jeg har også en utdannelse i coaching fra CaniCoaching i Oslo, itillegg til masse livserfaring.

Jeg er en intuitiv glede og selv-kjærlighet coach og bruker både det akademiske og det spirituelle.  Jeg er utdannet NLP coach og går også en LivsCoach utdannelse nå (fra 2018). Jeg fletter også inn mine livserfaringer og mine erfaringer når det gjelder min vei ut av angst, depresjon og mye stress. Jeg mener at jeg ikke kun kan bruke det akademiske og det teoretiske for å forstå deg. Derfor bruker jeg også det spirituelle for å lese deg som person for å finne ut hvor du er, og hvordan vi kan nå dine mål på best mulig måte. Jeg fletter også inn healing i våre coaching samtaler og min intensjon er å fylle deg med gode følelser og glede.

Hva om det som har hjulpet for meg kanskje også kan hjelpe for deg? Hva med å prate med en som har gått igjennom akkurat det samme som deg når det gjelder følelser som for eksempel angst, depresjon,mye stress, indre uro, dårlig søvn, mobbing blant annet? Jeg har gått veien og har klart å finne en vei ut. Jeg vil gjerne hjelpe deg så du kan få mer av de gode følelsene igjen som glede, latter og å bli den beste utgaven av deg selv, føle kjærlighet og nyte dette fantastiske livet vi har fått.


En-til-en: fra angst til glede coaching, bli den beste utgaven av deg selv


Har du noen spørsmål rundt coaching?

Har du noen spørsmål rundt fra angst til glede coaching samtaler, vennligst trykk her.


En-til-en: fra angst til glede coaching, bli den beste utgaven av deg selv


La meg hjelpe deg å bli glad i deg selv og andre, fylt med glede, kjærlighet, gode følelser og få kontakt med din intuiasjon:

–  Ønsker du hjelp rundt angst, depresjon, indre uro, mye stress, mobbing, manipulerende forhold, å være alene mamma, høysensitivitet, søvnproblemer, vondt i kroppen, mageproblemer, uren hud, usikkerhet, spiseforstyrrelser, selvskading eller andre utfordringer? Jeg hjelper deg gjerne og jeg har selv gått veien. Jeg har selv funnet veien ut av alle disse utfordringene. Jeg kan forstå hva du går igjennom og hvordan det føles. Og jeg deler gjerne av mine erfaringer og går igjennom din healing prosess sammen.

– Jeg ønsker å gi deg trygghet, støtte, glede, være en god venn og samtalepartner.

– Du trenger ikke å føle deg alene lenger eller ikke forstått. Jeg tar deg imot med åpne armer.

– Jeg fletter både coaching, spiritualitet og healing også inn i våre samtaler. Jeg forsøker å se hele deg på alle plan, og hjelper deg gjerne å finne dine gaver og hva som er unikt med deg. I tillegg hjelper deg deg med å bli glad i deg selv, heale livet ditt og hjertet ditt.

– La oss sammen gi deg det livet du ønsker og har drømt om så lenge. La de gode følelsene få komme og rydd opp både psykisk og fysisk. Bli den beste utgaven av deg selv fylt av glede og de gode følelsene.

– Samtaler vi har er konfidensielle, så du kan føle deg trygg og tatt vare på.

– Jeg er utdannet NLP coach og går også en LivsCoach utdannelse. Jeg er ingen lege eller psykolog. Men jeg hjelper deg med min unike måte om hva som har hjulpet meg ut av alt dette. Jeg har testet og prøvd mye forskjellig og har kommet fram til et unikt system for å komme ut av angsten, depresjonen, få sunne forhold, få kontakt med intuisjonen, få sunne følelser, få mer klarhet, få mer ro, sove godt og mer.

– Jeg skriver også jevnlig for MentalHelse sine sider. 


Hvor foregår coaching timene? 

– Coaching timer gjøres via nett via avtalt plattform som skype, zoom eller lignende. Det kan gjøres med eller uten video, eller også chatting om ønskelig. Coachinger kan avtales både på dag og kveldstid, mandag-fredag.

Eller

– Jeg holder til på Sarpsborg Naprapatklinikk for coaching timer med personlig møte. Coaching timer kan avtales både dag og kveldstid, mandag-fredag.

Priser for coaching:

Coaching over nett og coachinger med personlig møte i klinikk har ulike priser. Jeg tilbyr også ulike pakker for å hjelpe deg på best mulig måte.

Du får også en 20 minutter gratis første samtale med meg. Vennligst trykk på knappen under og fyll ut skjema, for å avtale din 20 minutter gratis første gangs samtale med meg. Dette er for å kunne hjelpe deg på best mulig måte, og finne ut om vi er en bra match for hverandre.


 

Vennligst trykk på knappen under for å komme til spørsmålene.