En-til-en: Coaching med Nina


få mer livsglede, kjærlighet, selvsikkherhet, føl deg sterk,  føl deg forstått.

Kom ut av frykt, overtenking, angst, forvirring, føle deg alene, uelsket. Jeg har selv være på samme plass, men kommet ut av det.

Coaching med Nina

1 Time Gledes Coaching

Start eller fortsett med å heale livet ditt

Kr 1250,-

FORNØYDE KUNDER SIER:

 

 

Coachingtimene med Nina har vært veldig nyttige i en periode hvor jeg ble utsatt for en narsissist på jobben. At Nina har vært igjennom det samme selv var til god hjelp, hun vet akkurat hva det gjelder. Følte jeg fikk veldig god forståelse, noe man virkelig trenger i en slik situasjon, og mange gode konstruktive råd som jeg fulgte. Tusen takk Nina, du hjalp meg virkelig i en vanskelig tid ❤️

– Anonym dame


Du har stor forståelse angående angst / depresjon ettersom du har vært der selv og har kommet ut av det.  Du har kommet med fine innspill under våre samtaler med at du går inn i dette 100%. Under våre samtaler har du også hjulpet meg med å se ting i et annet lys som jeg bruker i hverdagen.

– Anonym mann, 51 år.


❤ Du ga meg fine råd Nina. Og det hjalp meg veldig.

– Anonym jente, 21 år.


Timene med Nina har vært veldig nyttig. Hun lytter og forstår og utfordrer med sine gode spørsmål og tips til oppgaver. Hun følger opp også. Det er fint å ha en sparringspartner som Nina når jeg skal prøve å endre inngrodde mønstre.

– Anonym dame, 32 år.