En-til-en: Coaching med Nina


Se video under om coaching med meg:

Sett opp din 60 minutters coaching time i min kalender HER.

Pris kr 1250, 60 minutter nettcoaching . Du kan betale for timen her.

Pris kr 1750, 60 minutter personlig møte.

Få den unike gratis gledes meditasjonen HER.


Fornøyde kunder jeg har coachet sier:

Coachingtimene med Nina har vært veldig nyttige i en periode hvor jeg ble utsatt for en narsissist på jobben. At Nina har vært igjennom det samme selv var til god hjelp, hun vet akkurat hva det gjelder. Følte jeg fikk veldig god forståelse, noe man virkelig trenger i en slik situasjon, og mange gode konstruktive råd som jeg fulgte. Tusen takk Nina, du hjalp meg virkelig i en vanskelig tid ❤️

– Anonym dame


Du har stor forståelse angående angst / depresjon ettersom du har vært der selv og har kommet ut av det.  Du har kommet med fine innspill under våre samtaler med at du går inn i dette 100%. Under våre samtaler har du også hjulpet meg med å se ting i et annet lys som jeg bruker i hverdagen.

– Anonym mann, 51 år.


❤ Du ga meg fine råd Nina.

Og det hjalp meg veldig.

– Anonym jente, 21 år.


Timene med Nina har vært veldig nyttig. Hun lytter og forstår og utfordrer med sine gode spørsmål og tips til oppgaver. Hun følger opp også. Det er fint å ha en sparringspartner som Nina når jeg skal prøve å endre inngrodde mønstre.

– Anonym dame, 32 år.


Ønsker du mer glede, latter og fine følelser i livet? Ønsker du å komme deg ut av angst, depresjon, tunge følelser eller andre utfordringer i livet ditt? Ønsker du å få en dypere og mer meningsfull kontakt med både andre og deg selv? Ønsker du bedre forhold til kjæresten, familien, jobben, venner og deg selv? Eller bare mer klarhet rundt dine forhold? 

Jeg er en selv-kjærlighet og angst coach og bruker både det akademiske og det spirituelle.  Jeg er utdannet NLP coach. Jeg fletter også inn mine livserfaringer og mine erfaringer når det gjelder min vei ut av angst, depresjon og mye stress. Jeg mener at jeg ikke kun kan bruke det akademiske og det teoretiske for å forstå deg. Derfor bruker jeg også det spirituelle for å lese deg som person for å finne ut hvor du er, og hvordan vi kan nå dine mål på best mulig måte. Jeg fletter også inn healing i våre coaching samtaler og min intensjon er å fylle deg med gode følelser og glede.


En-til-en: fra angst til glede coaching, bli den beste utgaven av deg selv


Har du noen spørsmål rundt coaching?

Har du noen spørsmål rundt fra angst til glede coaching samtaler. Så er det bare å kontakt meg. Jeg vil veldig gjerne jobbe med deg og hjelpe deg med det du måtte lure på, og har på hjertet ditt. Vennligst trykk her for å spørre meg om det du lurer på.


En-til-en: fra angst til glede coaching, bli den beste utgaven av deg selv


La meg hjelpe deg å bli glad i deg selv og andre, fylt med glede, kjærlighet, gode følelser og få kontakt med din intuisjonen:

–  Ønsker du hjelp rundt angst, depresjon, selv-healing fra narsissistisk vold, psykisk vold, indre uro, mye stress, mobbing, manipulerende forhold, å være alene mamma, høysensitivitet, vondt i kroppen, uren hud, usikkerhet? Jeg hjelper deg gjerne og jeg har selv gått veien. Jeg har selv funnet veien ut av alle disse utfordringene. Jeg kan forstå hva du går igjennom og hvordan det føles. Og jeg deler gjerne av mine erfaringer og går igjennom din healing prosess sammen.

– Jeg ønsker å gi deg trygghet, støtte og glede.

– Du trenger ikke å føle deg alene lenger eller ikke forstått. Jeg tar deg imot med åpne armer.

– Jeg fletter både coaching, spiritualitet og selv-healing også inn i våre samtaler. Jeg forsøker å se hele deg på alle plan, og hjelper deg gjerne å finne dine gaver og hva som er unikt med deg. I tillegg hjelper deg deg med å bli glad i deg selv, heale livet ditt og hjertet ditt.

– La oss sammen gi deg det livet du ønsker og har drømt om så lenge. La de gode følelsene få komme og rydd opp både psykisk og fysisk. Bli den beste utgaven av deg selv fylt av glede og de gode følelsene.

– Samtaler vi har er konfidensielle, så du kan føle deg trygg og tatt vare på.

– Jeg er utdannet NLP coach. Jeg er ingen lege eller psykolog. Men jeg hjelper deg med min unike måte om hva som har hjulpet meg ut av alt dette. Jeg har testet og prøvd mye forskjellig og har kommet fram til et unikt system for å komme ut av angsten, narsissistisk og psykisk missbruk og vold, depresjonen, få sunne forhold, få kontakt med intuisjonen, få sunne følelser, få mer klarhet, få mer ro, sove godt og mer.

– Jeg skriver også jevnlig for MentalHelse sine sider.


Hvor foregår coaching timene? 

– Coaching timer gjøres via nett via Skype. Det kan gjøres med eller uten video, eller også chatting om ønskelig.

Eller

– Jeg holder til på Sarpsborg Naprapatklinikk for coaching timer med personlig møte.

Du er varmt velkommen.

Lys, glede og kjærlighet.

Stor gledesklem, Nina