Historien til PureJoy AS


Vi vil få deg til å skinne på innsiden og utsiden!

531073_454627154608762_330210409_n

Alle har rett til å skinne – og være stolte av den de er. Gjennom å balansere kropp, sinn og sjel ønsker vi at du skal føle  fantastisk – samtidig som naturen og miljøet også blir vinnere! Gjennom nøye vurdering og testing, importerer vi våre egne rene økologiske hud/ kroppspleieprodukter og 100 % ren mineral makeup.

 

Hvorfor økologiske hudpleieprodukter og mineral makeup?
Økologiske planter dyrkes uten kjemisk-syntetiske sprøytemidler, uten kunstgjødsel, vekstregulerende midler eller kjemikalier. Økologiske hudprodukter er derfor frie for kunstige konserveringsmidler, kunstige farger, parabener, ftalater, kunstige dufter, genetisk modifiserte ingredienser og plantevernmidler. Det gir hudvennlige produkter for både barn og voksne, samtidig som det er godt å vite at vi bidrar til å ta vare på miljøet.

Vår mineral makeup inneholder kun helt naturlige mineraler, som er blitt brukt i kosmetikk i tusenvis av år. Disse mineralene er hentet fra gruver rundt omkring i verden, de har blitt renset og knust til et fint pulver. De har en helt spesiell glans, så når mineralene tilføres huden gis det en helt unik og naturlig glød, som igjen gir en sunn og ungdommelig utseende på huden. Sminken passer fantastisk bra for urenheter, eldrende hud og til og med de mest sensitive hudtypene med Rosacea og eksemhud. Alle hudtyper kan bruke denne sminken. Sminken er 100 % ren og fri for kjemikalier, parabener, parfymer, bismuth oxychloride og nano/ mikroniserte partikler (en partikkel mindre enn 0,1 mikroner i størrelse).

 

Historien bak PureJoy

PureJoy AS eies og drives av Nina Lundgård, som har et ektefølt engasjement rundt mental helse, yoga, helse, økologiske og rene produkter og en sunn livsstil. Her forteller hun sin historie og bakgrunnen for PureJoy:

”Jeg begynte å slite med mye kviser da jeg begynte på barneskolen, og har vært veldig plaget med det i mange år. Jeg syns det var veldig vanskelig å finne gode produkter og behandlinger som gjorde at det ble bedre, og mange av produktene jeg brukte hadde betydelig med alkohol og syntetiske stoffer. Det gjorde alt bare mye verre. I 2004 bestemte jeg meg for å bli hudpleier for å finne ut mer om hud og produkter, og gjennom det også kunne hjelpe andre med det samme problemet. Huden kan signalisere både din fysiske og psykiske helse. Jeg har derfor gått en coaching utdanning for en dypere forståelse rundt den psykiske delen. Jeg oppdaget også yoga i 2004, som har hjulpet meg enormt på det mentale plan. I tillegg la jeg om kostholdet og ble veldig bevisst på det jeg spiste.

sommerfugljpgI flere år har jeg kombinert mental helse, yoga, sunt kosthold og rene hudpleieprodukter og mineral makeup. Dette har gjort en enorm forskjell på hud, energinivå, fysisk og ikke minst psykisk, og dette ønsker jeg veldig gjerne å dele med deg.

I 2005 var jeg ferdig utdannet hudpleier og kosmetolog fra Beauty Hudpleiefagskole i Oslo, og jobbet i flere salonger, før jeg i 2007 startet opp min første salong i Gamlebyen i Fredrikstad som ble flyttet til Fredrikstad sentrum. I tillegg har jeg tatt utdannelse ved Coachingskolen, Oslo, kurs ved Axelsons Body Work School og markedsøkonomutdannelse på BI.

”Vi velger økologisk, fordi vi tror at rene produkter (uten giftige kjemikalier og giftige stoffer) er mye tryggere for både barna våre – og oss selv. Samtidig ønsker vi å verne om miljøet og bidra til rettferdig handel.”

“Many tings in life will catch your eye, but only a few will catch your heart, pursue those”

 

Vi er her for å hjelpe deg.

Varm hilsen,

Nina