Vilkår


VILKÅR ANGÅENDE EN-TIL-EN: FRA ANGST TIL GLEDE COACHING SAMTALER:

 

Hvem det gjelder:

Gjelder coaching samtaler med Nina Lundgård som representerer firma Pure Joy As (PureJoyByNina.no) org.nr: 999 079 849 og undertegnende av disse vilkårene.

 

Om samtalene:

Til informasjon så opplyser jeg om at jeg er ingen psykolog eller lege, men en profesjonell coach.

 

Jeg deler mine erfaringer om livet og hva som har hjulpet for meg ut av tung angst, depresjon og mye stress. Noe jeg har erfaring med fra jeg var ca 6 år gammel. I dag har jeg kommet ut av tung angst og depresjon gjennom ulike ting. Derfor ønsker jeg å hjelpe deg og andre, med hva jeg har erfart og hva som har hjulpet for meg når det gjelder mental helse.

 

Jeg kan ikke garantere for at det jeg veileder om eller det som har hjulpet for meg vil hjelpe for deg. Og er heller ikke ansvarlig for utfall eller resultater etter coachingen.

 

Resultatene av coaching samtalene avhenger også av din jobb og ditt arbeid etter samtalene.

 

Pris og betaling:

Pris for 1 time (60 minutter) coaching med meg koster kr 850,- eller kr 800,- per time med pakke på 5 timer (pakkepris kr 4000 for 5 timer coaching). Coaching samtaler blir betalt på forhånd gjennom vipps eller faktura. Første coaching time gir jeg 15 minutter gratis coaching, deretter begynner timepris å løpe. Vipps nr for PureJoyByNina er: 522288.

 

Sette opp coaching timen:

Coaching timen eller timene settes opp etter at timen er betalt. Vær så snill å tillate at det kan gå 48 timer (utenfor røde dager og helger) for meg å svare på dine bestillinger, og vær oppmerksom på at det kan hende jeg ikke har mulighet til å sette deg opp på en time med en gang. Jeg vil kontakte deg for å informere hvilke tider og dager som er ledige.

 

Hvis vi av en eller annen grunn ikke skulle klare å finne en time som passer for deg, så vil du få tilbake pengene.

 

Merk: På grunn av denne servicen så kan det ikke refunderes penger når arbeidet med å sette opp coaching timen er gjort og timen er betalt.

 

Du kan bare få tilbake pengene før vi har avtalt tid og dag for coaching samtalene.

 

Konfidensielt:

Alt vi prater om er konfidensielt og er mellom deg og meg. Jeg deler ikke denne informasjon, så du kan være sikker på å være trygg på det vi prater om.

 

Ved å signere disse vilkårene så har du lest, forstått og godkjenner vilkår når det gjelder coaching samtaler mellom deg og meg.

 

Jeg samtykker disse vilkårene når jeg krysser av dette ved bestilling av coaching timer.