Jeg kom over denne grønnsakssuppen og den måtte så klart prøves. Den er super god, lett å lage og den likes av store å små. Super fin høstsuppe som inneholder masse gode nærringsstoffer og gir et kick til kroppen. Anbefales på det varmeste. Jeg lagde denne suppen med kylling pølser, men dette kan sløyes og det blir en vegetar rett. Super lett og såååå god. Lykke til <3
Ingredienser:
4 personer
- 2–4 gulrøtter
- ¼ kålrot
- 4 mellomstore poteter
- 1 persillerot
- ½ purre
- ¼ kål
- Ca. 2 l grønnsaksbuljong
- 2 blader grønnkål
- 4 vegetar pølser
- Salt og kvernet pepper
- Revet pepperrot til servering hvis ønskelig
Slik gjør du:
- Vask og skrell alle grønnsakene.
- Skjær gulrøtter, kålrot, poteter og persillerot i jevne biter. Skjær purren i skiver, kålen i grove strimler/biter og riv grønnkålbladene i mindre biter.
- Ha alle grønnsakene, unntatt grønnkålen, over i kjele og tilsett buljong så det dekker grønnsakene.
- Kok opp og la det småkoke i ca. 20 minutter til alle grønnsakene er møre.
- Skjær vegetarpølsene i biter og ha det sammen med grønnkålen i suppen mot slutten av koketiden.
- Smak til med salt og kvernet pepper.
- Dryss over fersk revet pepperrot for ekstra smak.