Kom over en ny oppskrift som måtte testes. En super vegetarrett med masse gode næringsstoffer og du blir god og mett av den. Lykke til 🙂
Beregnet til 4 personer, og tar ca 20 minutter.
Ingredienser:
340 g (9 dl) schar pasta eller annen glutenfri pasta
Ca 150 g fersk spinat
1 dl pinjekjerner, evt. solsikkekjerner
1 hvitløksbåt
1 gul løk eller rød
Salt og pepper
Olivenolje
Litt ferskpresset sitronsaft
Parmesan om ønskelig
Fremgansmåte:
- Kok pasta som anvist på forpakningen.
2. Skyll spinaten og rist den tørr i et dørslag.
3. Rist pinjekjernene (evt. solsikkekjernene) i en tørr panne på middelhøy varme.
4. Hakk løk og hvitløk og stek i olje.
5. Tilsett spinat og vend raskt i stekepannen til den er ferdig, noe som går fort. Smak til med salt og pepper.
6. Press litt sitronsaft over spinatblandingen og server sammen med nykokt pasta. Strø over med pinjekjerner (evnt. solsikkekjerner) og topp gjerne med litt ekstra sitron og revet parmesan
Så er det bare å nyte. Del gjerne denne oppskriften med andre som kan ha nytte av det 🙂