Enkel pasta med pesto



Knall god vegetar rett for alle i familien, enjoy!

Tilberedningstid: 20 minutter, 2 porsjoner.

Ingredienser:

  • 200 glutenfri spagetti eller annen pasta (jeg brukte en grovere type)

Pesto:

  • 0,5 Streich smøreost (ikke laget fra melk)
  • 0,5 potte friske basilikum
  • 2 fedd hvitløk
  • 30 g pinje kjerner eller solsikkekjerner
  • 30 g linfrø
  • 4 ss olivenolje

Slik gjør du:

  1. Kok pasta i godt saltet vann som anvist på pakken.
  2. Kjør alle ingrediensene til pestoen (unntatt oljen) i en food prosessor eller hurtigmikser. La maskinen gå mens oljen tilsettes i en tynn stråle.
  3. Hell av vannet på pastaen, server pastaen rykende varm med pestoen over og med godt brød til.

Tips: Kan også lages av soltørkede tomater, bytt da ut basilikum med 50 g soltørkede tomater i olje. Eller bruk soya ost med pesto i.


Om nina

Bli den beste utgaven av deg selv. Yoga, meditasjon, personlig utvikling, sunn og ren mat. Fin LivsGlede og Magi i livet.