Knall god vegetar rett for alle i familien, enjoy!
Tilberedningstid: 20 minutter, 2 porsjoner.
Ingredienser:
- 200 glutenfri spagetti eller annen pasta (jeg brukte en grovere type)
Pesto:
- 0,5 Streich smøreost (ikke laget fra melk)
- 0,5 potte friske basilikum
- 2 fedd hvitløk
- 30 g pinje kjerner eller solsikkekjerner
- 30 g linfrø
- 4 ss olivenolje
Slik gjør du:
- Kok pasta i godt saltet vann som anvist på pakken.
- Kjør alle ingrediensene til pestoen (unntatt oljen) i en food prosessor eller hurtigmikser. La maskinen gå mens oljen tilsettes i en tynn stråle.
- Hell av vannet på pastaen, server pastaen rykende varm med pestoen over og med godt brød til.
Tips: Kan også lages av soltørkede tomater, bytt da ut basilikum med 50 g soltørkede tomater i olje. Eller bruk soya ost med pesto i.