Hvordan Reprogrammere Ditt Ubevisste Sinn


 

Ditt bevisste sinn er den kreative hjernen. Den ubevisste hjernen er en porgrammert hjerne. Eller en hjerne som er av vaner. 

 

Hvordan har våre liv, programmert, og hvordan disse porgrameen kan kontrollere våre liv, vår vitalitet og vår oppførsel i denne verden. 

 

Gjennkjenn dette, hvis du kjøper en ny pc og du skrur den på. Så vil det programmet som er bygget inn i pcen vil forberede seg på å arbeide. Men hvis det ikke hadde vært noen programmer i den pcen, så kan heller ikke pcen gjøre noe. 

 

La oss nå relatere dette til et barn. Når vår hjerne utvikler seg så har det er operativ system. Men det er ingen programmer i det. Så naturen skapte de første 7 årene av våre liv å laste ned oppførsel ved å se på våre foreldre, søsken og vårt samfunn. Og på denne måten så kan et barn lære all oppførsel som er nødvendig for å være en funksjonell medlem av en familie  og samfunnet. 

 

Men hva skjer om vi da laster ned programmer fra våre foreldre, familie eller søsken som ikke er så veldig positive programmer? Men som faktisk er veldig negative programmer, og som har en dårlig effekt på vår helse. 

 

Vite viser seg faktisk at vitenskap har avslørt at i løpet av de første 7 årene av livene våre, så er hjernen vår designet til å laste ned programmer bare ved å se på andre mennesker. Det er en tilstand av hypnose, som er karakterisistisk for en hjertefrekvens som heter theta, som er akkurat under bevisstheten. 

 

De første 7 årene av et barns liv instarerer du programmene, og når bevisstheten kommer inn som er rundt 7 år. Så har bevisstheten nytte av disse programmene for å skape oppførsel i sine forhold, familie, samfunn osv. 

 

Vi vet nå at rundt 70 % av de programmene som vi har lastet ned fra ander er negative, og løfter deg ikke opp. Og til og med gjør at du ødelegger for deg selv. Og mens vi går gjennom livet vårt, så spør du kanskje «hvor er disse programmene?», vel de er i det ubevisste sinnet. Og den andre hjernen er den bevisste hjernen. Og en bevisste hjernene er den som kommer inn ved aldrer av 7 år. Den bevisste hjernen er forbundet med din personlige identitet, din spiritualitet. Og det er stor forskjellen mellom den bevisste og ubevisste hjernen. 

>>> >>> Få den gratis gledes meditasjonen for å få mer ro, som flere hundre har lasted ned. 

Den bevisste hjernen er en kreativ hjerne. Den ubevisste hjernen en programmert hjerne, en hjerne av vane. 

 

Så hvorfor er dette relevant?

Hvis du løper fra din bevisste hjerne , så skaper du ditt liv ut fra ønsker, og drømmer og ambisjoner. Men hvis livet ditt er under kontrollen av ditt ubevisste hjerne så vil den bare spille tilbake de programmene, som du lastet ned fra andre mennesker. Og siden andre ikke planla dine ønsker og ambisjoner, så kan denne nedlastningen gjøre at du ikke engang kommer inn i det livet som du virkelig ønsker. 

 

Så her kommer det viktige problemet. Styrer vi livene våre med vår bevisste hjerne eller med våre ubevisste programmene? Vitenskap har avslørt at bare 5 % av dagen så bruker vi vårt nervesystem, ved å bruke vårt bevisste sinn for kreative ønsker og ambisjoner. 95 % av dagen så kommer livene våre rett ut fra programmene i vårt ubevisste sinn. Grunnen til at dette skjer er at når vår bevisste hjerne kontrollerer vår biologi, akkurat som en kjører som tar styringen i den retningen vi ønsker å gå, våre ønsker og ambisjoner. 

 

Men når vi tenker så må vårt bevisste sinn slippe hjulet, og gå inn i hjernen. Tanke er en jobb som gjøres på innsiden, og ikke utsiden. Så hva skjer når bevisstheten tenker? Den styrer da ikke kjøretøyet. Så hva skjer med kjøretøyet, altså kroppen vår, når det bevisste tenker? Det gjør at det ubevisste går på autopilot. Så det øyeblikket vi starter å tenke, så tar biologien over med de programmene som vi har i det ubevisste sinnet.

 

Og her kommer problemet. 95 % av dagen så oppererer vi fra disse programmene, og de fleste av dem hjelper ikke og er ødeleggende for deg selv. Så vi leder ikke et liv som tar oss mot ønsker og mål. Men vi lever et liv ut fra de nedlastningen vi gjorde fra andre mennesker. Og for det meste negative. Og derfor så sliter vi gjennom livet. Så hvorfor er det et strev? Jo fordi du ikke lenger opererer fra ønsker og lyster, men du oppererer fra de vanene som du fikk fra andre mennesker. Så dette blir et stort problem.

 

Fordi det sier at det livet som vi leder, har allerede blitt kontrollert av nedlastingen av programmer. 

 

Hvis du nedlaster programmer til et barn de første 7 årene, så vil det bestemme hvordan resten av livet dens blir. Fordi 95 % av en persons liv kommer fra de programmene. 

 

Så hva bør vi gjøre med disse programmen?

Det første du bør spørre er hva er porgrammene og hvorfor? Fordi du vet ikke hva slags programmer som ble installert de første 7 årene, for da var heller ikke den bevisste hjernen aktivert engang. Så det første du måte vite er, hva kontrollerer ditt liv? 95 % fra programmene. 

 

Men hva er programmene?

95 % av livet ditt kommer fra disse programmene. Så livet ditt er en print out av de nedlastede programmene i ditt ubevisste sinn. Så se på livet ditt. De tingene du elsker, ønsker for og som kommer inn i livet ditt. De kommer inn fordi ditt ubevisste sinn har programmer som støtter det. Men her er den viktige delen.

 

Der du sliter i livet. Der du ønsker et vist resultat, men du jobber hardt for det. Du legger mye arbeid i det, og du svetter som bare det for å få noe til å skje. Så hvorfor strever du så hardt med å skape de ønskene og lystene?

 

Da er svaret veldig enkelt. De programmene som du lastet ned vil ikke støtte de ønskene og lystene. Og som et resultat så ødelegger du for deg selv med din oppførsel. 

 

Så hvorfor spiller du disse ubevisste programmen?

Fordi den bevisste hjernen tenker på innsiden, og som et resultat så oppserverer ikke den bevisste hjernen oppførselen som kommer ut fra programmer. Og siden de fleste av disse programmene er selv-saboterende, så kan du ikke engang se at du er med på denne prosessen. Fordi det ubevisste spiller det, og det bevisste hjernen observerer det ikke. 

Det viktig for deg å forstå disse programmene, fordi vi kan forandre disse programmene. Og når vi forandre programmeringene i den ubevisste sinnet, så skriver du om karakteren i ditt liv. 

 

Mens den bevisste hjernen er den kreative hjernen, og kan lære på alle mulige måter. Som å lese en bok, se en video, forelesning. Du kan lett laste ned ny informasjon inn i det bevisste hjernen. Det bra er at den bevisste hjernen er kreativ og kan være veldig smart, men problemet er å laste ned ny informasjon inn i den bevisste hjernen forandrer ikke porgramene i den ubevisste hjernen. Det er en annerledes hjerne og lærer også på en helt annen måte. 

 

Den ubevisste hjernen er vane hjernen. Og vi vil jo ikke forandre vaner veldig lett, spesielt det å lære å gå. Vi vil jo ikke lære å gå igjen, noe vi lærte før vi var 2 år. Da lastet du ned vanen ved å gå og den prøver å motstå noe forandring til det. Når du får en negativ tro, så prøver den også å motstå å forandre seg. 

 

Hvordan kan jeg plassere nye programmer inn i det ubevisste sinnet?

Nye programmer som erstatter de som ødelegger for meg. Og svaret er dette, det er kun 3 måter å forandre på mønstre idet ubevisste sinnet.

1. Hypnose:

Dett er prosessen som du lastet ned de første programmene de første 7 årene av ditt liv. Så hver natt når du legger deg, akkurat når ditt bevisste sinn sover. Så opererer ditt ubevisste sinn. 

 

Så om du tar på deg høretelefoner ved leggetid, så går det ikke inn idet bevisste hjernen men inn i den ubevisste sinnet. Og det kan da programmere ditt ubevisste sinn. 

 

Hvordan få nye programmer etter en alder av 7 år?

2. Repetisjon og øvelse.

Alt du trengte å lære så måtte du repetere og repetere det, for å skape en vane. Så hvis du vil forandre en vane som ikke støtter deg, så må du få en vane som vil støtte deg. 

 

Hvis ikke er en glad person, så kan du si hver dag selv hvor ulykkelig du er, så sier du til deg selv: Jeg er lykkelig. Og fortsett å i det dette, og vet du hva repitiosjon vil forandre på den programmeringen i ditt ubevisste sinn. 

 

Og en dag så vil du våkne opp og da har ditt ubevisste sinn allerede fått et gledes programmering.

>> Få den gratis gledes meditasjonen for å få mer ro, som flere hundre har lasted ned. 


Så håper dette kan hjelpe deg. Hva er dine erfaringer med dette, del gjerne?

 

Lys, glede og kjærlighet fra mitt hjerte til ditt hjerte.

Stor gledesklem,

Nina <3 

 


Om nina

Bli den beste utgaven av deg selv. Yoga, meditasjon, personlig utvikling, sunn og ren mat. Fin LivsGlede og Magi i livet.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.