Til 2 voksne og 2 barn, ca 25 minutter.
Ingredienser:
500 gram laksefilet
1/2 ts salt
1 ss olje
1 løk
1 grønn paprika
1 rød paprika
2 tomater
1 rød chili
2 fedd hvitløk
1 ss olje
1 pose woksaus oyster sesame
Slik gjør du:
1. Ha salt på laksen. Varm opp olje i en wok eller dyp stekepanne. Stek laksen på begge sider til den er gyllen. Ta laksen ut av pannen.
2. Kutt løk, paprika og tomater i terninger. Finhakk chili og hvitløk. Varm opp woken igjen, ha i olje og tilsett løk, hvitløk, paprika og chili. Rørstek raskt før du har i tomatterningene og woksausen. La alt bli gjennomvarmt og server sammen med laks og ris.
Ferdig og klar til å nytes 🙂 Del gjerne videre med andre du tror kan ha nytte av denne oppskriften.