Oyster Sesame laks med grønnsaker


Til 2 voksne og 2 barn, ca 25 minutter.

Ingredienser:

500 gram laksefilet

1/2 ts salt

1 ss olje

1 løk

1 grønn paprika

1 rød paprika

2 tomater

1 rød chili

2 fedd hvitløk

1 ss olje

1 pose woksaus oyster sesame

Slik gjør du:

1. Ha salt på laksen. Varm opp olje i en wok eller dyp stekepanne. Stek laksen på begge sider til den er gyllen. Ta laksen ut av pannen.

2. Kutt løk, paprika og tomater i terninger. Finhakk chili og hvitløk. Varm opp woken igjen, ha i olje og tilsett løk, hvitløk, paprika og chili. Rørstek raskt før du har i tomatterningene og woksausen. La alt bli gjennomvarmt og server sammen med laks og ris.

Ferdig og klar til å nytes 🙂 Del gjerne videre med andre du tror kan ha nytte av denne oppskriften.


Om nina

Find joy after trauma. Yoga, meditation, pure food recipies & self love. Gluten free, sugar free, paleo & vegan recipies. Namaste. Wish you joy, love and light, Nina <3