Glutenfrie protein lapper


Disse protein lappene er super sunne og super enkle å lage. De inneholder masse proteiner og har lite karbohydrater. De er også glutenfrie, laktosefrie og sukkerfrie. Dermed er de supre for de som har diabetes, gluten intoleranse (cøliaki) eller for en mer rolig mage og kropp. Steker du de i kokosfett vil du i tillegg tilføre sunne mellomlange fettsyrer som egner seg meget godt til steking fordi fettet hovedsaklig er mettet, og dermed ikke blir herdet. De mellomlange fettsyrene fordøyes lett og ikke bli lagret i kroppen på samme måte som andre fettsyrer eller karbohydrater. Da er det bare å nyte med de du er glad i, lykke til.

Oppskrift:

10 egg

2 ts sukrin

1/2 liter soyamelk

150 g smør

7 ss proteinepulver, av det du liker, gjerne med vanilje smak

10-15 ss gytte mel eller annet glutenfritt mel

Slik gjør du:

  1. Bland alle ingrediensene sammen og kjør det i en hurtigmikser.
  2. Stek med kokosfett på middels varme.
  3. Serveres med for eksempel friske bær, frukt, tyrkisk yoghurt, ulike syltetøy og m.m.


Om nina

Bli den beste utgaven av deg selv. Yoga, meditasjon, personlig utvikling, sunn og ren mat. Fin LivsGlede og Magi i livet.