Vegetar pølsegryte


Jeg prøvde denne oppskriften for første gang denne uken og den ble en suksess for både lille jenta på 3,5 år og mannen i heimen. Super god, super sunn og enkel å lage. Kan også lages som vegetar ved å droppe pølsebitene. Nam, nam 🙂

Oppskrift, 4 porsjoner:

  • 600 g vegetar pølser
  • 2 stk gulrot
  • 1 stk blomkål
  • 1 stk brokkoli
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk rød paprika
  • 100 g sukkererter
  • 100 g babymais
  • 1 stk løk
  • 1/2 ss olje
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 ss ketchup
  • 1/2 ts salt
  • 1/4 ts pepper
  • 2 ss cashewnøtter, uten salt
  • 2 ss finhakkede krydderurter

Slik gjør du:

  1. Del opp blomkål og brokkoli i buketter og paprika i biter. Vask og skrell resten av grønnsakene.
  2. Skjær pølsene i skiver.
  3. Finhakk løk og stek den i olje.
  4. Ha i hermetiske tomater og ketchup.
  5. Tilsett grønnsakene og pølsebitene. Kok opp og la alt blir gjennomvarmt.
  6. Smak til med salt og pepper.

Dryss over cashewnøtter og finhakkede urter til slutt.
Server gjerne pølsegryten med naturris uten gluten.


Oppskrift på deilig vegansk thai-inspirert superbønne gryte her. 


Lykke til, del gjerne med andre du tror kan ha nytte av denne oppskriften 🙂

Lys, glede og kjærlighet

Gledes klem, Nina


Om nina

Bli den beste utgaven av deg selv. Yoga, meditasjon, personlig utvikling, sunn og ren mat. Fin LivsGlede og Magi i livet.