Jeg prøvde denne oppskriften for første gang denne uken og den ble en suksess for både lille jenta på 3,5 år og mannen i heimen. Super god, super sunn og enkel å lage. Kan også lages som vegetar ved å droppe pølsebitene. Nam, nam 🙂
Oppskrift, 4 porsjoner:
- 600 g vegetar pølser
- 2 stk gulrot
- 1 stk blomkål
- 1 stk brokkoli
- 1 stk grønn paprika
- 1 stk rød paprika
- 100 g sukkererter
- 100 g babymais
- 1 stk løk
- 1/2 ss olje
- 1 boks hermetiske tomater
- 1 ss ketchup
- 1/2 ts salt
- 1/4 ts pepper
- 2 ss cashewnøtter, uten salt
- 2 ss finhakkede krydderurter
Slik gjør du:
- Del opp blomkål og brokkoli i buketter og paprika i biter. Vask og skrell resten av grønnsakene.
- Skjær pølsene i skiver.
- Finhakk løk og stek den i olje.
- Ha i hermetiske tomater og ketchup.
- Tilsett grønnsakene og pølsebitene. Kok opp og la alt blir gjennomvarmt.
- Smak til med salt og pepper.
Dryss over cashewnøtter og finhakkede urter til slutt.
Server gjerne pølsegryten med naturris uten gluten.
Oppskrift på deilig vegansk thai-inspirert superbønne gryte her.
Lykke til, del gjerne med andre du tror kan ha nytte av denne oppskriften 🙂
Lys, glede og kjærlighet
Gledes klem, Nina