Hvordan skal et forhold være?


 

Hvordan Skal Et Forhold Være

 


 

Men hva er et sunt forhold og hvordan få det inn i livet ditt? Viste du at det handler mye om deg selv. Det handler om å bygge opp din egen selv-kjærlighet og selv-respekt. Og ikke søke bekreftelser fra andre. Men faktisk være hel i deg selv.

 

Når du er det så kan du også tiltrekke deg en som er lik deg, og dermed være i et sunt forhold. Men det starter med deg selv og heale sår du har inni deg. Ta ansvar og vite hva det er du ønsker blant annet.

 

Så nedenfor så gir jeg det tips på hvordan et sunt forhold skal være. Håper dette kan hjelpe deg på din vei.

 

God lesing fine deg <3 

 


>>> >>> LAST NED DEN GRATIS GLEDES MEDITASJONEN HER, som forandret hele livet mitt.

 


 

Hvordan skal et forhold være, som er emosjonelt sunt? (kjærlighetsforhold)

 

1. Du må være full og hel i deg selv:

For at det skal være et emosjonelt sunt forhold så må både du og din partner være fulle og hele. Det betyr at ingen av dere bruker hverandre som en krykke, eller fordi du mangler noe inni deg selv.

 

Og med det så mener jeg selv-kjærlighet og fullstendig aksept for den du er. Det betyr at du må elske deg selv og det samme på din partner gjøre, for at dette skal være et sunt emosjonelt forhold. 

 

Om den ene eller begge ikke elsker hverandre, så vil dere lene dere på hverandre. Og søker hele tiden bekreftelser om at du er bra nok som du er, fordi du ikke elsker deg selv.

 

Og det kan også gjøre at du tiltrekker deg feil type partnere, for eksempel narsissister. Fordi du hele tiden søker bekreftelse utenfor deg selv om at du er bra nok, og det er akkurat det manipulerende mennesker søker og ønsker å ha rundt seg. 

 

Du må også spørre deg selv om hva du ønsker i et forhold, og hva ønsker du i livet generelt. Så dere må begge elske dere selv og være komfortabel i deres eget skinn.

 


 

2. Du må akseptere din partner for den de er, og ikke prøve å forandre de:

Så hvis vi er glad i oss selv og aksepterer oss selv, så betyr det også at vi akseptere andre lettere også. Det betyr ikke at vi går inn i forhold med hvem som helst, men det betyr bare at du støtter din partner.

 

Du både respekterer og støtter din partner uten å skulle forandre de. Det er greit å komme med tips for å lære og bli bedre, for å løfte hverandre opp. Men når det begynner å bli at dere skal forandre på egenskaper som er en del av en person, så er det ikke et sunt forhold. Begge skal være dere selv 100 % og bli akseptert for den du er 100 %.

 

Derfor er det viktig å være på dating for å bli godt skjent før dere finner ut om dere matcher sammen.

 


> >> Hvordan kommunisere med narsissister, se video her.


3. Du forstår hva kjærlighet er for noe:

Det er veldig enkelt å bli forelsket og det er følelser som går over. Men når vi elsker noen så tar det tid og det er noe vi velger å gjøre.

 

Det er et valg å elske den andre personen med sine feil og alt. Og det er et sunt forhold. Det er rett og slett også et sunt vennskap. Dere er sammen i gode og vonde tider.

 

Å støtte og hjelpe hverandre i en vanskelig periode i forholdet, bygger at det blir et stødig og bra forhold. Det gjør at dere kan komme nærmere hverandre og bli skjent på et dyrere plan.

 


Hvordan skal et forhold være

 


 

4. Du tar ansvar for hvordan du føler deg:

Det betyr at hvis noen gjør noe mot deg som sårer deg så er det ditt ansvar hvordan du oppfører deg og reagerer. Det er sunt å bli sint og si ifra. Men ikke at du bærer dette videre med deg. Og at du ikke begynner å skylde på den andre.

 

Men heller ta ansvar for hvordan vi føler oss ved at noen sårer oss. For å gjøre noe med dette så må du gjøre noe annerledes. Og det kan være at dere må ta en prat sammen. Og vise hverandre empati og medfølelse for hva som skjedde her. Hva gjorde at den ene ble lei seg.

 

Gjøre dette i stede for å begynne å krangle og begynne å skylde på hverandre. Det å ta opp problemer og viser at du er lei deg er emosjonell modenhet, og at dere viser dere empati og medfølelse for hverandre her. Dette er da utgangspunkt at begge har emosjonell modenhet. Og at ingen kommer med passiv aggresjon, sinne, forsvare seg, gi skyld eller at den andre personen er uten empati. Det er en helt annen historie.

 

Det kan jeg  også dele dette fra mitt eget liv. Og det er at når jeg var i et usunt forhold med en som var emosjonelt mishandlende, så gikk det ikke an å ha disse samtalene. Fordi at narsissister og sosiopater har ikke empati på samme måte. Det er aldri noe som er deres feil. Det er alltid alle andre sine feil. Så de vil gi masse skyld. Det er dessverre bare sånn det er. Her er det greit å komme seg fortest mulig unna, for din egen mentale helse.

 

Du må respektere den andre personen som du får tilbakemelding fra. Og også vite at de ønsker det beste for deg. Du må føle dette dypt inni deg. Hvis du ikke føler det men du føler heller at de er respektløse mot deg, føler deg angrepet, får passiv aggresjon mot deg eller fra et sted av ego. Så vil du mest sannsynlig reagere med å forsvare deg selv. Og i tillegg om du har sår inni deg, så kan du reagere med å forsvare deg selv.

 

I et godt forhold så bør du kunne si og fortelle alt, også ting som den andre personen ikke vil høre.

 


5. Du stoler på din partner:

Det betyr jo helt enkelt at du stoler 100 % på din partner, og det går begge veier.

 


6. Gjør ditt forhold en prioritet: (viktig)

Gjøre din partner en prioritet og bry deg om den andre. For eksempel ha en fast date sammen i uken eller i måneden, der dere tar vare på hverandre og har egen-tid sammen. 

 

Hjelpe hverandre og være et team. Og hjelpe hverandre når den andre har hatt det vanskelig. Kom fra et sted der du vil gi kjærlighet. Om du gir hele tiden og du aldri får noe tilbake, så går det ikke. Da må du begynne tenke igjennom forholdet. Det skal jo være en balanse her. Men ikke kom fra et sted der du hele tiden forventer å få, uten at du gir fra et sted av kjærlighet.

 

Et sunt forhold handler om at dere begge gir til hverandre. Og at du jobber med deg selv og dine sår som: skyldfølelse, «people pleasing», selvfølelse, selvtillit, kommunikasjon, sette grenser osv.

 


>> >> Les også få mer energi ved å unngå manipulerende og narsissistiske mennesker.


 

Coaching samtaler:

 

Trenger du noen å prate med?

For å lese mer om coaching med meg, VENNLIST TRYKK HER.

 

Bli også med i den gratis gruppen for å heale angst og healing fra dårlige forhold HER.

 


Håper virkelig dette var til hjelp for deg. Og du kan komme ut av usunne forhold og komme inn i sunne forhold. Fordi du fortjener bedre.

 

Hva er dine erfaringer rundt usunne og sunne forhold? Jeg ville elsket å høre fra deg og dine erfaringer.

 

Husk at du er bra nok, akkurat som du er.

Lys, glede og kjærlighet til fine deg.

 

Stor gledesklem, Nina <3 

 


>>> >>> LAST NED DEN GRATIS GLEDES MEDITASJONEN HER, som forandret hele livet mitt.

 


Om nina

Bli den beste utgaven av deg selv. Yoga, meditasjon, personlig utvikling, sunn og ren mat. Fin LivsGlede og Magi i livet.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.