Yin Yoga For Alle Chakraene>>> Trykk på bilde over eller her, for å se yin yoga video for alle chakraene.

Dette er en deilig og avslappende yin yoga online trening for å åpne opp alle dine chakraer. Den tar for deg alle de 7 chakraene, og jeg tilbyr deilige øvelser for hvert chakra. For at du skal slappe av, gi slipp på spenninger og åpne opp dine chakraer.

På den måten så kan du får mer balanse i livet. En fantastisk trening. Yin yoga er en rolig og avslappende form for yoga. Det anbefales at du ikke presser i yin yoga, og holder deg rolig i øvelsen. Og bruker minimalt med muskel kraft. For i yin yoga så fokuseres det på bindevevet, og dermed hjelper det å løse opp masse spenninger i kroppen.

Anbefaler denne deilige yin yoga treningen for å åpne opp dine chakraer.

God trening fine deg <3


Om nina

Bli den beste utgaven av deg selv. Yoga, meditasjon, personlig utvikling, sunn og ren mat. Fin LivsGlede og Magi i livet.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.